minigiminannesi03 Acaba bu hapi kullanan var mı aranızda kanama olunca doktor bu hapi verdi bana bir fikri olan var mi
Mervg minigiminannesi03 mutlaka düzenli icin 32.haftamdayim gebeliğin başından beri kullanıyorum zararı yok faydası var
Balamir_80 Ben kullanıyorum gebeliğimin ilk haftalarından bu yana benim de kanamam olmuştu düşük riskim vardı şuan 22 haftalık gebeyim ve devan ediyorum
Esinim Balamir_80 peki halen düşük riskiniz varmı bende kullanıyorum ilk haftam beri hiç iş yapmıyorum yatyorum sizde oylemisiniz 21 haflıyız
Balamir_80 Esinim kanamam 17. Hafta da durdu sonrasın da doktorum günlük işlerimi yapabileceğimi söyledi 17. Haftaya kadar yatmıştım sadece lavabo için kalkmıştım
Tulaytemurxx minigiminannesi03 Brn kullaniyorum hatta 14.40 gece saglik ocagina gidicem yazdirmaya benim karnin agrim cok oluyodu onun icin verdi bana
Melisacaaglar minigiminannesi03 gebeliğimin başından beri kullanıyorum hem iğnesini hemde kapsülünü erken doğum riskini azaltıyor
minigiminannesi03 Bana kese gözükmüyor dediler suan sadece hap verdi yarin tekrar gelmemi söyledi sabah gidip ogrencem bu sefer ne diyecek bilmiyorum. Artık gerçekten korkuyorum