asllakts 31+5 haftadayım magnezyum eksikliğinden sol bacağım yanıyor uyuşuyor belim ağırlıyor ilaç kullanmak istemedim doğal yollardan geçiririm diye ama bir türlü geçmedi benimle aynı durumu yaşayan var mı
Emirinannesi34 asllakts ben, ama benim doktorum ilaç verme taraftarı değil, yalancı sancılarını kasılmalarını hissetmezsin dedi. Maden suyu iç ona izin var dedi
Kybusr asllakts canım ilaç değil ki vitamin takviyesi magnimore kullanıyorum ben ilk bebeğimdede kullandım çok faydasını gördüm her gün muz da ye demişti doktor
Kvsraykt asllakts yani ciddi boyutlarda değilse Kızılay Erzincan maden suyu içiyorum magnezyumu oldukça yüksek günlük alımı karşılıyor hergün bir tane içiyorum
asllakts Maden suyu her gün bi tane içiyorum mutlaka muz da yiyorum ama düzelme olmadı ilaçta kullanmak istemedim ama biraz ayakta kaliym belim ayağım çok kötü oluyor
DFNMRYM Kas ağrılarına ne iyi geliyor acaba bende doktoruna dormayı düşünüyordum magnezyum zararlımı acaba bılmıyrmda ayaklarmda özellıkle agrı oluyor