VMS Kanlı nişanım geldi sabah sadece belimde ağrı var geçip gitmiyor devamlı bir ağrı. Doğumum ne zaman başlar acaba? Birde sadece belde ağrı çekme durumu olabilir mi kasıklarım kesin ağrıyacak mı?
d0lunaayy VMS Nişan kanlıysa doktora gitmen önerilir benim 4 gündür geliyor nişanım azar azar ama hiç ne sancı ne bişey herkesin farklı oluyormuş kanlıysa baktır derim. benimki bembeyaz geliyo
babygirl_ d0lunaayy benim de sizin gibi 2 gündür parça parça geliyor sarımsı sümük gibi. Doktoruma sordum kanlı olması lazım dedi ama bi çok kaynakta ve burdaki postlarda kansızda olur diye okudum.
Aminefeyza VMS yok canım benm doğum anında bile son zamana kdr olmamıştı acilmamda vardı hiç anlamamistim
matelove Benimde nişanım geldi geçen hafta perşembe o gün biraz sancım oldu ama sonra bidaha olmadı. Doktora gittim açılmamda yoktu. Yarın 1 hafta olacak gelen giden yok😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 39+1 deyim
Aminefeyza VMS evet cnm ilk çocuğumda öyle olmuştu 12 de kontrole gtmidtim açıklık vardı ama ben ağrı hissetmiyordum
mrsbiyolog VMS her güne bir ekşınla 6 mayıs öğlen 13:00 gibi nişanım geldi sancım yoktu ama nst çıktı 7 mayıs gece 23:00 suları suyum geldi 8 mayıs öğlen 13:30 doğumum oldu
VMS mrsbiyolog ben de dün nişan geldi şimdi hep devam eden sancım var düzenli olması gerekiyor diye hastaneye gitmiyorum
mrsbiyolog VMS suyum gelmese benimde doktorum düzenli sancılar gelene kadar evde olmamı söylemişti ama suyum gelince hastanehe yatışım yapıldı ki suyumun geldiği günde gece hastanede de sancım hiç yoktu taaa ki gece 5′e kadar.
VMS Hiraumut doğuma yakın kahverengi bir akıntı geliyor rahim ağzını aylarca kapatan bir sıvı sümüksü uzanan birşey bazen kanlı oluyor ben de öyle oldu farkedilmeyecek birşey değil
Cicilibicili VMS nişanım sabaha karşı gelmişti, doğumum öğlen 1 de yaptım. Ama kişiden kişiye değişiyor bu tabi
Gamzedln Dün geldi lekeli şekilde erken doğum olmasın diye iğne ve nidicard kapsül verdi 31 haftalığız çok küçüğüz
d0lunaayy babygirl_ evet kansızda olabiliyor ben sancı ve suyumu bekliyorum nişan 5 gündür az az geliyor bakalım dediğiniz gibi geliyor