Hatice1803 Merhaba güzel anneler bu haftada olanlar ne durumdasınız cinsiyetler öğrenildimi yavaştan hazırlıklara başlandı mı 🌸
11isimsix Hatice1803 Hatice1803 evet cinsiyeti öğrendim ama dahaca bişeyler almaya başlamadım ben 13 haftalıkken öğrendim erkek
esra572 Hatice1803 evet indirimleri gördükçe stokluyorum canım 🌸🥰 tulumlarini beyaz almıştım bakm ürünlerini aldım birde battaniyelerini aldım kış bebeği olacağı için cinsiyetide i de öğrendik
Minikanneee Hatice1803 15+2 yiz bizde 2li testte erkek denildi 2 gün önce kontrolde kesin kız olduğunu öğrendik göbekli hamile kaldığım için karnım çıktımı pek anlamıyorum ama herkes biraz çıkmış diyor daha hiç bişey almadım 20. Haftadan sonra almayı düşünüyorum ☺️
citlenbigim2212 Hatice1803 12+3 te kıza benzettim dedi doktorumuz 13+4te sanki erkek dedi buda pipisi diye bir çıkıntı gösterdi ama emin değilim dedi 16.cı haftada yine gideceğiz şuan 14+5 iz bulantılarım azalmaya başladı yrmek göbeğim vardı bebek göbeğim çıkmaya başladı mı fark edemiyorum😂😂
Esrali66 Kıyafetlerim olmuyor göbeğim vardı biraz ama son 1 haftadır daha belirginleşti kendime ne kıyafet alacağımı bilmiyorum hiç ilk gebelik ntecrube 0🧐🤔
Mrs-Turkk Esrali66 13+5imm benimde göbeğim çıktı yavaştan ama erken gibi geliyorr banaaa sizin ne zaman cıkmaya basladııı
Hatice1803 11isimsix bizimde 14.3 arkası dönüktü %60erkek olabilir dedi yarın bidaha bakmaya gideceğiz 🌸
Hatice1803 11isimsix benimde 14.3 haftalık erkek gibi dedi %60 erkek olabilir dedi bakalım yarın bidaha gideceğim bakmaya 🌸
Esrali66 Mrs-Turkk 14. Haftada çıkmaya başladı karnımı içime çekmeme rağmen var yani göbek değil bebek sanırım😄😄
BurcuG0 Hatice1803 bende 14+3 haftalığım hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı birazcık kilo almamak normal mi acaba 🙃
Mk34 16 dayım bende😊oğlumuz olacak Allah nasip ederse❤️Henüz hazırlıklarına tam başlamadık görürsem beğendiğim şeyi alıyorum genel olarak altıncı aydan sonra başlamayı düşünüyorum