Cndntnr Kızlar merhaba 21.haftadayım pazartesi tetanoz aşısı oldum.Bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum. Tetanoz bebeğin hareketlerini etkiler mi?
Portakalgeliyor Cndntnr Takip et , çikolata ye , soluna yat eğer hala içinde bir şüphe varsa doktora gitmelisin 🙏🏻 Normalde bebeğe etkisi yok
Burcuseyy Cndntnr burada bir kaç yorum vardı bebek bir kaç gün o şekilde daha yavaş oluyormuş hareketleri ılık bir duş alıp çikolata yiyip solunuza yatin bir de. Endişe etmeyin
Mom789 Cndntnr evet postalardan okumuştum hareketi yavasliyormus 1 2 gun ama bilemiyorum tam olarak ben yaptırmadım
Cndntnr Portakalgeliyor benimki aksine sola yatınca hiç hissedemiyorum hep sırt üstü yatınca hissediyorum :)
zcelik Cndntnr ben 32. Haftada yaptırdım bu Pazartesi yani, bebeğin hareketlerini etkilemedi sadece kolda agri var
co2041 Cndntnr ben de 21.haftada yaptırdım. 22.haftadayım bir haftadır hareketlerde çok azalma var hissediyorum
Burcuseyy Cndntnr benimkide sağa yatınca çok oynuyor bır de bol su için ben hareketlerini hissetmedigimde ya duşa girerim ya su içerim oynar hemen 🙂
Cndntnr Ahsen03 bende çok ikilemde kalmıştım aslında 2.dozu yaptırmamayı düşünüyorum.Doktoruma çok güveniyorum o yaptır deyince sorgulamadım bende🤷🏻♀️Allah’a emanet artık
Ahsen03 Cndntnr hayırlısı yaptıran çok ama illaki olmazsa olmaz bir aşı değil. Hamilelik düşünene öncesinde yapışsa keşke. Herhangi bir ameliyat olana niye tetanoz yapılmıyor madem çok mühimse
Burcuseyy Ahsen03 eğer siz enfeksiyon kaparsaniz direk bebeği etkiler bu yüzden gebelikte önem veriliyor. Şöyle bir algı var ki doğumda paslı neşter kullanılır mı diye alakası yok. Paslı bir çivi battı ayağınıza veya paslı birşeyler elinizi kestiniz o zaman ne olacak
Burcuseyy Cndntnr Birde sadece paslı şeyler değil internetten bir arastirin herşeyden bulasabilme ihtimali var bir de şimdi hamile olmasak sıkıntı değil ama bebekte etkileniyor iste