Merhaba kızlar ben gebeliğimi 12+2 olarak biliyordum ama yeni doktorum 40 dakikaya yakın ilgilendi ve tüm detayları konuştuk bir öncekiyle 2 randevumda 10 dakika bile sürmemişti. Ve bu konuşma üzerine adet tarihinin düzensiz adet durumlarında dikkate alınmayabileceğini ultrasonda bebeğin 13+4 e uygun olduğunu söyledi ve kayıtlara böyle işledi. Böylece cinsiyet merakı oldu bizde, biz daha sormadan tahminim var kime söyleyeyim dedi fakat ben küçük bi cinsiyet partisi istediğimi o yüzden sadece kağıda yazıp vermesini bize sürpriz olcağını söyledim. O zaman söylemiyorum dedi ve eşimin onca ısrarına rağmen tam kesinleşsin öyle söyliyim dedi söylemedi 🤣 fakat ultrasona bakarken bacak arasında sanki bir kemiği ölçtü kemik mi tam emin değilim. Abimlerde de böyle olmuştu o uzun kemiği ölçünce abim erkek sanmış :) ama doktor hayır ölçtüğüm pi pi değil kızınız oluyor demiş 😹 benim için hiç önemi yok eşim için de öyle ama ben hamileliğimin başından beri kız hissediyorum eşim erkek bu diyor 😅 erkek de de kızda da o kemiği ölçüyorlar mı nedir o ölçtükleri merak konusu 💗💕