Havva sibelbulut Tınaztepe galen hastanesine gidiyorum Ceren hanıma muayene 200tl doğum 4500+250 covid testi
Hacerdnc sibelbulut herkes İrfan beye gidiyor bende ona gitmek istedim ama randevu yoktu o yüzden Alim Gökhan bey var ona gidiyorum ben gayette memnunum ilgili bir doktor kendisi
DuruMom Tınaztepe galen hastanesi ceren hanıma gidiyorum muayene ücreti 200 tl doğum 4400 tl kendisinden çok memnunum
Busra035 DuruMom bayraklıdaydı hastane değil mi? Nasıl memnun musunuz MedicalPark gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum
Sadiyy35 Busra035 medikalde Mehmet bey çok iyi muayene ücretleri uçmuş can hastanesiyle onun arasında kaldım
DuruMom Busra035 evet bayraklıda çok memnunum, ilgili bir doktor ne zaman yazsam anında dönüş yapıyor
Busra035 Sadiyy35 can hastanesini beğenmeyenler var bende çok kararsızım medical çok uçuk bir gece yattım Doğumun yarısını ödedim
Susamtanem2 Busra035 Can a irfan bey için gidiyorlar ama ticarethane den farksız deniyor dün arkadaşla konuştum sezeryan sonrası Nescafe iç demişler bir bardağı 15-17 TL mi neymiş yuh dedim
Busra035 Sadiyy35 evet bir kerede 55 tl zam Doğum 9700 fotoğrafıdır ekstralarıdır çok oluyor gerçekten öyle diğerlerinden farkı olmadığını dün anladım bir gece kaldım ilgi alaka yok okadar