esra572 hasret2711 ay benimde erkek bebegim kız oldu pipi gördüm demişti şimdi kız diyor degisirmi kızlar bende kıyafet siparişi vermiştim hep pembe pembe
zllcnlky esra572 ben 26. Haftada kontrole gittiğimde, evet cinsiyet değişmemiş hala erkek demişti 🤭 çok yaşanıyor boyle seyler, ozellikle sık doktor degistirince. Nerdeyse doğuma yakın fark edilen bile oluyormuş
Hatice4446 Haticecakirr yok canım 36 hafta oldum kız diyor 😀😀Ben daha öncesinden 4 Farklı doktora girdim sordum
Nurunannesiii12 hasret2711 allah allah başka bi perinatologa görünebilirsin aldıklarını değiştirmeye çalış olmadi saklarsın yada kendin satabilirsin.
bademsekeri42 hasret2711 12 de kız dedi 18 de erkek dedi 26 da kesin erkek dedi şuan 28 iz hala bişey almadım 😄😄😄😁
zllcnlky hasret2711 sürprizz 💙 ben bunu yasayani cok gördüğüm icin, pembe maviden ziyade hep ara renklerden alıyordum. Sağlık olsun, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Burcu-26 hasret2711 duymuştum böyle olanları 25. Haftada erkek dediler şu an 27yim mavi battaniyesi ve mavi zıbını var şu an çok fazla kıyafeti yok henüz
Hatice4446 polyanne alla alla şaşırtıcı ya hiç mi bilememişler 😀🤷♀️ 4 ayrı doktora girdim detaylı hepsi de kız dddi acaba tek bi doktoramı gösterdiler
celikbebeklerr hasret2711 kesin demedi o da emin degil birkac hafta icinde canlisini gorurum insallah😂😂
hasret2711 @Cananarg 17 haftada kız olduğunu öğrendim detaylida da kız denildi bugün kontrol vardı bugün öğrendim erkek olduğunu