hndhnd Kızlar merhaba, bugün detaylı ultrasona girdim iki hafta geriden geliyormuş ve karın çevresi gelişimi geri dediler bu durumla karşılaşan oldu mu birde sizinkileri dinlemek istedim ne oldu ne bitti?
HavvaMerve hndhnd Bol protein ağırlıklı beslen o zaman haftasını yakalar annesi muz,süt,yoğurt,yumurta kaşar peynir kırmızı et tavuk bol tüket kuruyemiş meyve ☺️
birkedilianne hndhnd 1-2 hafta geri ve ya ileri olması normal deniyor ama doktorunuz ne dedi bu duruma? Bence başkalarının bebekleriyle kıyaslayarak kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın. Doktorunuzun dediklerine odaklanın.
busraerdalll hndhnd kontrollerini sakin ihmal etme canım ben iki haftayı üç haftaya çıktı erken doğum yaptım
Cigdemkinali21 Benim suan öyle. Kan degerlerim dusuk kan takviyesi aliyorum. Bol bol kaşar muz badem ve pekmez yee.
Deleted5544 ben 40. haftada doğum yaptım boyu 35 hafyaya, kilosuda 37 haftaya uyumluydu 2850 gr 49 cm doğdu şuan 11 aylık gayet sağlıklı
yaseminsezer Ben de detaylıda öğrendim 2 hafta geride olduğunu 36 haftalık olduk hala 2 hafta geride. Doktorum minyon olacağını önemli olanın düzenli büyümesi olduğunu söyledi. Her bebek 3.5 -4 kilo doğmak zorunda değil sağlıklı olsunlar yeter.