Esraeea Kızlar ikinci gebelik 39+5 deyim artık sabaha karşı sancılarım başladı çok sıklaştı arası ama sıcak bir duş alınca azalmaya başladı şuan kasıklarımda falan ağrı var ama sancı yok sizce acile gitmeliymiyim
2_pamukannesii Esraeea bende 39 +5 oldum 2 gün önce seninle aynı durumda doktora gittim ve 3 cm açıklık vardı sende Bi git baktır
Bebekbebek1 Esraeea sancı yoksa bekleyin derim, çünkü normal doğum yanlısı doktorlar sancılarınız 5-10 dakikada bir olmadıkça evde geçirin diyorlar. Ama sizin durumunuzu bilmiyorum ama dayanılmayacak gibiyse bir gidin bakalım💕
Duygucnr Esraeea canim gerek yok suyun gelirse hemen git sancinin 5 dk bire inmesini bekle duş al beline sicak su dök biraz zeytinyagi icmeye calis dogumu kolaylastiriyor squat falan yap yuruyus yap bir avazda dogururaun insallah
Duygucnr Bebekbebek1 evet benim doktorum sancini evde cek 3dk bir olursa gel demisti sadece su gelirse hemen gel dmeisti ben 3 dk bir olunca gittim 2 saatte dogurdum cok sukur
Bebekbebek1 Duygucnr evet çünkü bir uzman doktor hanım; hemen hastaneye gidince sancıyı orada çekerken strese girip doğumu zorlaştırdığını söylemişti. O yüzden evde beklemeyi önermişti