Fatma12345 Mrb güzel anneler dualarınıza ihtiyacim var sunni sancıyla doğumum başlatılıyor fitil verdiler sancimi bekliyorum şuan dua edin bana ne olur doğumum kolay ve çabuk geçsin🙏
hazal2131ds Fatma12345 düşük yapmıştım bana alttan bi fitil vermişlerdi suni sancı öyle bişi mi? 2 tane verdiler hatta. Allah yardımcınız olsun dayanılmayacak bir ağrı değildi ama değişik bir acıydı.
Mavimomm Fatma12345 Allah yardimcin olsun canim bnimde yarin bu sekilde basliycak dogumum kolaylikla alirsin insallah bebegini kucagini bamada dua edin kizlar dogumdan sonra unutmazsan yaz olur mu kolayligini zorlugunh nasil ilerlediğini
Gulsen4224 Fatma12345 hadi hayırlısı ve kolayca hemencecik gelsin inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam 🤲🏻🥰
Clkcn1453 Insirah suresini acıp okuyun cok fydasi var Allah yardımcınız olsun. Kardesimin 6 senedir bebegi olmuyor adı ayşegül . Onada dua edermisiniz rica etsem.
Krizantem_ Mavimomm Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🥰 hiç açılma var mı yoksa 0 açıklık ile mı verilecek suni
Fatma12345 Mavimomm Mavimomm Saol cnm benim Allah razı olsun 🤲 inşallah erken biterse doğumum geç olmazsa yazarım tabikide
tgba_58 Fatma12345 Allah yardımcın olsun ıkın bağırmayı bırak ne olursa olsun ıkın yoksa kesi atarlar kalk otur yürü sancı sıkana kadar su al yanına sürekli iç ağzın kuruyor