ib_21 Kasılma tam olarak hangi ağrı ya da hareket?? Doğumun habercisi mi? Tecrübeliler bilgi verebilirse çok sevinirim ilk gebeliğim doğuma 10 gün kadar kaldı bir şeyler oluyor ama neyi nasıl takip edeceğim help me😃
Zasya ib_21 kasılma karnın birden taş gibi oluyor bebek bir tarfa yatıyor ve sertleşiyor. 36 da kasılmalırım naşladı ilk doğumda sancı sıfırdı, 40+2 de doğurdum. Doğum habercisi değil vücudu ve bebeği hazırlıyor.
Cemrece Ben de beklim surda 😁 son 13 normal dogum bekliyorum nasipse.. arada kasiklarimda agri oluyor adet agrisi gbi
Mavilotta ib_21 düzenli aralıklarla gelen bel kasık adet ağrısı aynı anda karında sertleşme bebeğin toplanması gibi görünmesi şekli çıkması yani. Herkeste farklı şiddette hissedilebilir ama önemli olan düzenli olması ve dinlenince geçmemesi. Mesela 20 15 10 dk da 1 ile başlayıp arası kısalır
idiloska Bebek bir yerde toplanıp vuruyor, her gece oluyor bu 34′ten beri, yarın 35 bitiyor, iki gündür yorgunluk ve bulantım çok, doktor mideye baskı yaptığını söyledi, bir de yeri daraldı dedi. Bu anlattığım sanırım kasılma sancı nasıl peki