Mom626 S42 hayır küvezde kalmadılar ikizler için normal çok erken doğum sayılmaz çoğu doktor 35 te alacaktı ben 37 yi buldum sayılır
Mom626 Busramehmet İstanbul’da yaptım doğumu. İkizler için ideal hafta erken doğum sayılmaz bir hafta daha beklenebilirdi çok daha iyi olurdu
Gulsenulc Mom626 maşallah rabbim güzel ömür versin yavrularınıza. Nasıl yaptınız doğumunuzu? Kaç kilo doğdular
Gulsenulc Önümüzceki hafta pazartesi netleşecek benimde bende 37 kadar bekleniyorsa beklemek istiyorum
Mom626 Gulsenulc Amin canım hepimizin yavrularına 🙏🏻 Sezeryan oldu 2.500-2.560 doğdular şişlik inince 2.200 e düştüler hiç sorun yaşamadık küveze girmediler çok şükür sağlıklı doğdular darısı başına inşallah 🙏🏻 kaçıncı haftadasınız
ikizcanlarim2021 [silindi] kuveze girdiler mi ? Kiloları nasıldı bu arada sağlıkla büyütün inşallah bebelerinizi 👶🏼👶🏼💕
[silindi] ikizcanlarim2021 amin kuzum inşallah 2.590 biri 2 kilo da diğeri sadece 1 hafta kaldık kuvezde
ikizcanlarim2021 [silindi] bende suanda 30 haftam bitiyor erken Doğumdan çok korkuyorum kuvez muhabbetinden de umarım vaktini bekler kızlarım. İyi yine sizin bebeleriniz az yatmışlar bazı bebekler çok fazla kalıyorlar umarım hiç bir bebe anadan ayrılmaz
[silindi] ikizcanlarim2021 amin canım benim hayırlısı ile sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah sağ saglim alırsınız kucağınıza 🤗