Elifsaresmom Anneler bebeğim bir süre küvözde kalacak hiç sütüm gelmedi. Ne yapabilirim? Bir an önce süt götürmem lazım.
Ayselaysun Elifsaresmom cnm bol bol rezene cayi ic o baya ise yariyo rabbim bebegini sagsaglim kucagina almayi nasip etsin
umyahsen Elifsaresmom canm Bn sezeryan yaptım iki gün gelmedi. Bol su badem ye. Ayrıca sıcak suyla göğsüne masaj yap iyi gelir pompa da kullanabilirsin sütü oda uyarıyor canım. Güzel hayırlı günlerde evladınızla geçirmeniz dileğiyle, 🤗🤗🤗🤗
[silindi] Elifsaresmom allah şifa versin ikinize de inşallah. Bol bol sağmaya çalışın ilk öncelikle. Sıcak pamuk bez falan koyun memenize, sıcak duş alıp masaj yapın duşta. Süt kanallarını uyarmanız lazım. Dereotu da süt yapar bunu da tüketebilirsiniz bol bol.
busraerdalll Elifsaresmom canım benim de sütüm gelmedi kuvoze girdi 3. Gün geldi banyo yap goguslerine masaj yaptır internette süt gelmesi için göğüs masajı var benim kardeşim yapmıştı şimdi çok şükür götürüyorum bebeğime göğsüne sıcak su tut masaj yaptir
Mavilotta Elifsaresmom humana still tea, humana kimyonlu Rezene çayı, multimalt, galactago damla. Bunları dene canım. Bol su uykuna dikkat et.. Pompa ile sağ. Ilık duşa gir