sengulmehmet Afedersiniz lavaboya çıkıyorum ve idrarla birlikte parmak kırpma gbi bi kırpma hissiyle birlikte idarrım geliyor 40+4 haftalığım neden oluyor bilgisi olan yaşayan var mı?
NaimeYilmaz sengulmehmet Anladıgım şeyse o bana hep oluyor böle sankı kıtırt edıyor genıtal bölgende bısey dımı??
NaimeYilmaz sengulmehmet bebeğiniz aşağıdadır ondan olabilir benimki 2-3 haftadır baya aşagılarda hep oluyor hıc merak edıp sormadım o kadar asagıdayken normal dıe dusundum
Mujdeicel sengulmehmet canım o halde sezeryama almalılar devlet hastanesine gidiyorsan bak çok tehlikeli bebeğin kakasını yapmış olabilir bile sen bir özele görün derim sana
Duamm sengulmehmet sancın yoksa sezeryen olmalısn artık 40 geçmişsin doktor bilmyosa sen söyle bebeyin tehlikeye girer
Mujdeicel sengulmehmet o önemli değil kakasını yaparsa anne karnında zehirlenir bu sorumluluğu alabiliyor musun ? Lütfen özele gidip bir doktorla görüş 40+5 olacaksın çok tehlikeli hiç mi okumadın burada bu hikayeleri
Duamm sengulmehmet doktora sorsaydın bu sorumlulugu alıyomusun diye 39 sonra bebek içerde büyüyo artık normal dogum olamaya bilir
Mujdeicel Duamm boşversenize ya devlet hastanesi değil mi insanları kurbanlık koyun gibi görüyorlar Allah korusun bir şey olsa biz uyardık diye yalan atarlar bir de . Yazık gerçekten devletin geldiği hale bak
Duamm Mujdeicel benim ablam gecen sene dogum yaptı 1sevk kagıdı yüzünden doguma almadılar suyu bitti bebek nefessiz kalmış günüde bitmişti olay çıkardılar hastanede özeller okadar parayı boşa istemiyo işte cnm ilgi var