Selen37 Princessmom normal adetin ne kadar sürüyorsa öyle genellikle. Benim bir haftaya yakın sürdü ağrım falan adet gibiydi 😌 geçmiş olsun
nanna Princessmom benim kanamam regli düzeninde oldu hiç ağrı sancı vs de olmadı kanama olurken ben de mesela minik parçada gelmişti o gelişmemiş embriyoydu muhtemelen 🤔
Seva_aa Princessmom kimyasal oldugunu nasil anladiniz? sizde tup bebekmi normalmi? bende evde test negatif ama reglde olmuyorum muhtemelem oyledir
esra556141 Princessmom benim adetim 11 gun geçtikten sonra kanamam başlamıştı ayni adet günüm kadar sürmüştü
Princessmom Selen37 Canm doktor kimyasal dedi ama kanama yok hala normal adet tairhi nerdeyse 10 gün geçti
Selen37 Princessmom şu günlerde olman gerekiyor galiba. Çünkü ben adet günümden 1 hafta sonra oldum, ilk defa başıma geliyordu düşük yapıyorum falan sandım kimyasal ismini bile duymamıştım. Lekeyle başladı sonra yoğun kanama ama zor geçen bir süreç değil
Princessmom Selen37 inan canım sabahtan beri adet agrısına benzer bse var hafif inşallah kimyasaldır ve adetle gider. Dış gebelik ihtimali çok korkutuyor beni :(
Princessmom esra556141 Benmde öyle Bugün 11. Gün inşallah bende kurtulurum daha beterinden korusun rabbim
Meryemce92 Princessmom adete 4 gün kala kahverengi akıntım oldu 4 gün sürdü adet günü kesildi daha sonra ertesi gün yine geldi 2 gün sürdü. Testlerim hep pozitifti. En son 237 olmuştu beta bir daha ver dedi kan verdim 81 e düşmüştü. Adetin 7 inci gününde kanama başladı. 7 gün sürdü.
Dilanilhn Princessmom 1 kere geçirdim 7 gun icinde kendiliginden atılıyor daha sonrasında gebelik içinde bir sakınca oluşturmuyor adetle beraber atıyorsun regl sancısından biraz daha ağır sancıyla oldu benimki
GamzeBaz Princessmom çoğu kadın Kimyasal gebelik geçirdiğini bile bilmiyor siz bunu fark etmişsiniz normal adet kanamasıyla en geç 1 hafta sonra atılıyor bu durumda Korkulacak bir şey yok inşallah yakın zamanda sağlıkla bir bebek kucağınıza alırsınız😊 iki günde bir Beta Değerine baktırın düşüyor mu diye kan degerı düştükçe regl yakın
Princessmom GamzeBaz 11 gün geöyor adeti inşallah bçran önce kurtulurum dış gebelik olmasından korkuyorum
EcitaH Ara ara lekelenmelerim olmakla birlikte 11 gün sonra tam anlamıyla adet oldum. Adetim ise İlk 2 gün pıhtılı yoğun , sonraki 3 gün azar azar devam ederek toplam 5 gün sürdü.
GamzeBaz Princessmom Dıs gebelikte değer yükselir ama çok az yükselir ama kimyasal da değer düşer sürekli