Happyasya Arakadaşlsr bu hastane de doktor arıyorum uzman doç veya operatör diye belirtip tavsiye de bulunursanız sevinirim🙏🙏şimdiden teşekkürler
Ysmnysfkn Happyasya doğum ücretini daha konuşmadım canım 2 kez oldu gidiyorum gayet alakalı tansiyon kilo tüm kontrolleri sağladıktan sonra detaylıca ultrason da bakıyor
Happyasya Sumus ya işte doç olunca mesleki anlamda kendini biraz daha geliştiriyor ama çok iyi operatör doktorlar da var yani benim için önemli olan doktorun ilgisi alakası aslında pek önemli değil uzmanmış profmuş. Ücretleri de artıyor onlar level atladıkça
Sumus Happyasya valla ben gittim 1 kere muayene oldum o hastaneye kadının ismi neydi onu unuttum açıkçası kadın gel bu kalbini dinleyelim bebeğin dedi kalbinin sesini bile duymadım yatmamla kalkmam bir oldu fetal emar cekinecektim daha bilgisayardan nereye nasıl giriş yapacağını bile bilmiyor raporları okudu geçti sadece 180 aldı hiçbisey yapmadı yani hiç beğenmedim
Happyasya Sumus 180 aldıysa doçenttir o işte bende o yüzden diyorum önemli olan ilgi alaka bilgi, o yüzden giden varsa diye sıeuyorm muayenelerim farklı doktorda doğumumu istanbulda yapıcam civardaki en iyi hastane orası gözüküyor
Sumus Happyasya valla size bisey diyim mi eğer ki durumunuz müsaitse ben gaziosmanpaşa yeni yüzyıl hastanesinde Burak ozkose hoca dee geçerim çok iyi bir doktor ama doğum fiyatı bana göre yüksek yoksa hiç bir yere gitmem direk onda doğururum
Happyasya Sumus vala geçen tavsiye ğzerine medilife a gittim devletten farkı yoktu. Doktor yanında hastane şartları da çok önemli sizin dediğiniz yer sakin mi
Sumus Happyasya benim dediğim yere ben hiç gitmedim ben doktoru instagramdan takip ediyorum çok olumlu çok kibar çok tatlı bir doktor her sorduğum soruya cevap veriyor hastası olmamama rağmen Bi de direk sezeryan almıyor normal doğum olacak diye tutturuyor ayrıca babayı da yanına alıyor çatı muayenesini de yapmıyor diye biliyorum