Geberikhamile Haftada yaptırdım. Sıra bulmakta biraz zorlandım doktorumda 24 25 de de yaptırabilirsiniz yeterki yaptır demişti.
Cimen_bebek Nureda34 24den sonra yapılmadığı soylendi bana peritanolog tarafindan. Sizin biraz gec kalmis gibi geldi. Nedeni bebegin kilo alimi gelismesi sonrasi damarlarinin, ic organlarinin rahat gorulememesi oldugu soylendi. Saglikla bebeginize kavusun insallah 🤲🦋
Tekmile11 Bende bugün yaptıracağım canım 21+1 biraz daha gecikmek isterdim ama bir aydır gitmiyorum bebişimi görmeye ,yaptıranlara sorum çikolata yeyipmi gittiniz :) çok heyecanlıyım
Dseker Kızlar ben araştırma hastanesine gidicem 19.haftada perinatologtan hemen bulabilirmiyim randevu araştırmadan
Alaz34 18 Haziran Zeki Şahinoğluna randevu aldım. O zamana 21+2 oluyoruz bebeğim ölçümlerde biraz ileride çıkıyor diye 21de gitmemi önerdi doktorum, 22 de gidersem bebek ileride olduğu için ölçümlerde zorlanılabilirmiş. Vücutta kemikleşme oluştuğu için.
Tgbkrm Nureda34 ben 20+5te devlette yaptırmıştım ama doktor bir ay sonra tekrar çağırdı cihaz çözünürlüğü iyi değil haftası küçük bazı şeyleri göremeyebiliyoruz diye yani 24+2de tekrar gidip yaptırdım🤷🏻♀️