Gizemgney Tüy dökücü,ağda,jilet doğuma girmeden önce ne düşünüyorsunuz ve kaç gün önceden öneriyorsunuz?
Tugce11 Gizemgney yapabiliyolarsan ağda yap ya da yaptır. Ben kuaföre de gitmedim hep ağdayla alıyordum son zamanlar alamaz oldum hep jilete vurdum doğumun ne zaman geleceğini bilmediğim için. Doğumdan sonra ilk ağdam da o kadar acıdı ki tek seferde alamadım hepsini hiç tavsiye etmiyorum jileti
Mltm88 Gizemgney lazer Epilasyonum yarım kaldı benimde.Muhtemelen jiletle hallederim yine…Bu arada tüy dökücü zararlı bilginiz olsun kullanmayın..Doktorum uyardı beni
Melisdem Gizemgney her an hazır olmak için her duşa girdiğimde jilet yapıyorum olsada olmasada , 1 aydır hiç çıkmadı , ama iyi bir jilet olması lazım venus felan suya deyince kaygan olandan
Gizemgney Tugce11 dogumdan once lazere gidiyordum tüm vücut fakat hamilelikte hormonlar degisince eskisi gibi cogalmaya basladi genelde hsmilelikte agda yaptiriyordum ama anlatamayacagim sekilde acıyor her yerim ağlaya ağlaya yaptiriyorum rrsmen 🤭
Busra1993 Gizemgney yarın randevum var 37+5 olcak bakalım doktor ne dicek ben tamamen ona bıraktım bi sezeryan diyo bi normal diyor oda bilmiyor ne olcagını galiba :)
Clkcn1453 Agda hemen cıkartmıyor jilet iki güne belli ediyo hemen bide kaşıntıda yapiyo. Agda daha iyi bence
Gizemgney Mltm88 bilmiyodum hiç doktorada sormak gelmedi şahsen aklıma birfahaki kontrolde doktorumada danışayım artık
Mltm88 Gizemgney Aynen bende kullanmayı düşündüm bi sorayım dedim..Aaa kesinlikle hayır diye tepki verdi 😍Bide üçüncü gebeliğim olacak hala bilmediğim çok şey var🤣🤣
Burcuckmk Gizemgney kesinlikle ağda en gec çıkan ve rahat olani o ben en son 36 sonunda yaptirmistim suan 38 sonuyum bugun muaynem var doğum tarihi belli olursa yarin ağdaya gidicem
Gizemnurrr Gizemgney sezaryen yapmadan obce hastane broşür verdi orada jileti oneriyorlardi ama ben bu kez agda yaptiricam cabucak uzuyo hic rahat olmuyor