momlove1 Bugün ilk defa sırt üstü döndügümde yatakta karnımda sancı oluyor sola ve sağa dönünce geciyor daha önce yasayan varmı acaba doktor randevum iki gün sonra acaba acil bi durum varmısır erkenden gitsemmi bilemedim 29+3 haftadayız
sclzn momlove1 benimde her türlü karnım acıyor Agrıyordu baska magnezyuma gecirdi doktorum simdi onu deneyeceğiz efermag kullanıyordum şimdi baska aldım deniyorum
momlove1 midekoruyucu yan yatıyorumda sağdan sola dönerken mesela sırt üstü kaldıgımda karnıma sancı giriyor
Candanesra midekoruyucu ben sırt üstü yatıyorum genelde arada yan yatıyorum çünkü erken doğum riksim olduğu için yatak istirati verdi doktor 2 aydır yatıyorum
midekoruyucu momlove1 doktorunuza sordunuz mu, dönerken bende de sancılar oluyor rahim büyüdüğü ve baskı arttığı için. Ama doktorunuza sorun yine de önemli bişey olmasın
Busrasener43 momlove1 28+3 üm o bende de oluyor sanki karnimda agirlik varmis gibi bide agri giriyo saga sola yatinda geçiyo
momlove1 midekoruyucu kontrolüme gidince sorucam randevuma cok az kaldı. Normalde bisey yok yatarken oluyor sadece :/
midekoruyucu Candanesra kaç haftalıksınız ben 25ten sonra yatamadım. Koltukta otururken bile rahatsız oluyorum çoğu zaman
Candanesra midekoruyucu 15 haftalikken kanamam oldu aşırı rahimde açıklık oldu 1 gün hastanede yattım kanamayı durdular düşük tehliken var erken doğum riskin var dedi ozamandan beri yatıyorum evde yaticaksim dedi 6 ay dolana kadar
momlove1 Busrasener43 valla sola yatınca sağa yatınca bazen gecmiyo bile gidicem bakalım ne diyecek doktorum:/