Aysegul354 Arkadaslar suan düşük onleyici ilaci icmem lazım ama icip içmediğimi hatirlamiyorum napicam :( bir kere icmesem bir şey olur mu? Çünkü ictiysem iki tane ust uste içmek daha kötü diye düşünüyorum :(
Aysegul354 elisa123 ama günde 2 tane içiyorum gündüz 2 ve gece 2 gec yatip kalktığım için öyle ayarladım. Simdi icmezsem birsey olur mu bilmiyorum 😑
Ikizdeniz Aysegul354 bende sabah iciyorum bi de gece iciyorum bazen gunde bir ictigim oluyor unutuyorum yani sıkıntı olmadi canm
elisa123 Aysegul354 Gündüz içmişsin Anladığım kadarıyla Suan zaten evdeyseniz eger uyucaksınız ayakta deilsiniz bir kereden birsey olmaz yarın saatinde içersiniz tabi siz blrsnz 🥰
Aysegul354 Ikizdeniz evet gündüz 2 ve gece 2 3 aydir boylr içiyorum gunduz 2de ictim ama suan icip icmedigimi hatırlamıyorum ilaci elime aldim o ara baska birsey yaptim ve aklimdan cikti icip içmediğim…
Ikizdeniz Aysegul354 bi sey olmaz canm merak etme bugünlük boyke olsun yat dinlen sabah içersin sonucta gündüz içmişsin o karsilar
Aysegul354 elisa123 evet gündüz 2 ve gece 2 3 aydir boylr içiyorum gunduz 2de ictim ama suan icip icmedigimi hatırlamıyorum ilaci elime aldim o ara baska birsey yaptim ve aklimdan cikti icip içmediğim…
twinsmom00 Bir kere bende unutmuştum doktorum yarin kaldığın yerden devam edersin demişti. Yani bir seferlik es geçmiştik ilacı. Sorun olacağını sanmıyorum ztn yatıp dinleneceksiniz
EgeAlya Aysegul354 bir şey olmaz Allahın izniyle canım oraya tutunmasını Allah istemişse 1 kere unutmaktan bir şey çıkmaz