blue5 Ben de cok korkuyorum ve de merak ediyorum jilet kullandiktan kac gun sonra agdaya gidiliyor? Jiletten agdaya donen var mi?
Aysekoroglu blue5 ben jilet kullanmıştım çoğu zaman ve çok kısa sürede sert ve siyah çıkıyodu baş etmek zor diye ağdaya geçtim şimdi hem tüyler azaldı hemde daha cansız çıkıyo
kubratopal35 Ozge2805 benimde hiç acımaz 🤭 muhtemelen alışık olduğumuz içindir.İlk agdayla başladım bu zamana kadarda hep agdayla devam ettim
Mgokkilicc Tosbikella utanmayın stres yapmayın en rahatı bizim için bu böyle düşünün bence ♥️ biraz acıyor kendinizi kasarsaniz gitmeyin isterseniz 🤗
Mgokkilicc Tosbikella Benimde normalde de vardı daha kötü durumda napalim artık bunları düşünmeyin sağlıkla kucağımıza alalım en önemlisi bu
Ozge2805 Tosbikella 😁😁😁 valla belki şaka gelecek ama hiç acımıyor 😁 uykum Bile geliyor yani ağdada yat yat
mertinannesi1 Ben 29+5 teyim suana kadar agdamı hep kendım yaptım ama artık bu ay kuaföre gitmeyi düşünüyorum çünkü göbekten yapamıyorum 🙈
Mgokkilicc Tosbikella yani benim vücudumdakiler gitmiyor koltuk altımda öyle evlenmeden önce de vardı şimdi sanki daha bı koyulasti
Mgokkilicc Tosbikella valla gidip dünyanın parasını verip soydurdum evlenmeden önce yine aynı 😅 canımın yanmasıda cabası 😅
Elif95Kuzey Tosbikella ya. Çok zor yaaaaaaa jiletle bile alamıyorsun göremiyorsun kiii !! Uzatıp uzatıp nasıl gideceksin bende bunun derdindeyim valla