Sultan3455 Merhaba bayanlar,decavit hapını içemiyorum gündüzleri midem bulanıyor geceleri içsem faydası olur mu sizce ?
Merve171214 Sultan3455 sabah akşam farketmiyor ben gece yatarken alıom gündüz alınca midem bulanıyor diye doktora söylemiştim gece alsam olur mu gündüz midem bulanıyor die alablrsn demişti
MinErdinc Sultan3455 decavit içiyordum bende onun yerine folidoc yazdılar. Decavit daha çok bulantı yapiyormus
sewimomur Sultan3455 yok tatlim gundr 1 defa tok karinla ic fark etmiyo zaten vitamin ilaci o gebelik boyu kullaniyon
Oznurunannesi Decavit bende asiri yan etki yapmisti sersemlik uyku bas donmesi mide bulantisi gibi sonra omega 3 kullanmaya basladim.
Sultan3455 Oznurunannesi bende gündüz içtiğimde mide bulantım ve baş ağrım çok oluyordu şimdi içtim iyiyim şükür
Merve171214 Sultan3455 o baş ağrısı zaten bitiriyor kafam kalkmıo o gün sadece uyuyarak geçiyorum baktım gündüz kötü yapıo yatarken alıom şimdi gündüz daha güzel geçio
GlgnOlgn Sultan3455 ben istemedim bi tane daha denedim oda aynı oldu. Başka bi doktor istemıyosan kullanma iyi beslen dedi. Kendim herseyden biraz biraz yiyip almak istiyorum gayette yolunda hersey Allaha şükür.
Sultan3455 Merve171214 aynen bende öyle oluyordum bir gün içmedim ilcı o yüzdenmiş demek Allah hepimizin yardımcısı olsun daha
Tekmile11 Benim de dr um eğer bi hafta mide bulantın vs geçmezse değiştiririz dedi bi haftadan sonra geçti devam ediyorum herkeste aynı etkiyi yapmayabilir kimi bünye çok hassas oluyor Üstüne birde hamilelik