[silindi] Sivilcelerim acayip arttı madelep krem almıştım çok az sürüyorum bi zararı olur mu ki acaba kullanan var mı
Mltm88 [silindi] Benimde vardı biraz kullandım hamilelikten sonra..Aklıma geldi sonradan acaba zararı olurmu diye bıraktım..Doktora soracağım kontrole gittiğimde
Merveemin_96 [silindi] bende kullanıyorum, fakat acayip sivilce yaptı küçük küçük, bırakınca geçti çok şükür bana iyi gelmedi bide 45 TL para verdim
BegumIscanTunc [silindi] kortizonlu bir krem olduğu için gebelikte kullanılmaması gerekiyor canım bende kullanıyordum doktoruma sorunca kullanamazsın dedi
baharko7 [silindi] bende kullanıyorum özellikle banyoda yüzüme kese yaptıktan sonra sürüyorum çok güzel.. Sadece yağlı bir cilde sahipsen hafta ds 2 defa kullanman yeterli
[silindi] Mltm88 int baktım ama uygun değil yazıyor e içeriği doğaldır diyor doğalsa neden kullanmayalım bende sorucam inş kullan der ☺️
[silindi] Merveemin_96 çok mu sürdünüz peki birde bunların sahteleri oluyor acaba ona mı denk geldiniz
Merveemin_96 [silindi] vallahi sahtemi onu bilmiyorum, çok sürmedim ama nedense cildine iyi gelmedi bıraktım