HlyaSinanAk Bilgee 33. Haftada hazirladim. 35+4 olduk iki eksik kaldi bebek beziyle hasta bezi onuda bugun yarin tamamliyoruz insallah. 38. Haftada dogumum benim sezaryen oldugu icin. Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin insallah🤗
ZeykemKaya Bilgee 31 haftalıgım o kadar zorlandım ki anlatamam bence herseyın hazırsa yap utu yaparken belım koptu
Mesude26 Bilgee 29 haftalikken tum kiyafetlerini yikadim utuledim 30 haftalikken hastane cantasini hazirladim ne olur ne olmaz hem sicaklarda ugrasmasi zor
kbra97melegi 29+4üm kiyafetler yikandi ütülendi dolapta yerini aldi bende bi kenarda bekliyim bari ne zamn cantamizi hazırlasak
Enesefe 29 haftalık ken kıyafetleri aldım 31 haftalikken yıkanıp utulendi çantayı da 35 haftalık oldum yeni hazırladım 😀😀
MucizemE 29 da başladım 31 de bitti iyi ki de başlayıp halletmişim çünkü 34 olduk ağırlaştım sıcak da var zor olurdu bence başlayın
Gmz93 33 haftaligim herdeyi yikandi utulendi hazir 😊 haftaya da cantaya yerlestirmeyi dusunuyorum ins
erifeKumruEren 38.haftaya girdim 35.haftada yıkayıp ütüledim her şey hazır bugün de cantaya yerleştiricem kısıyor erken hazırlayınca
SerapTadelenTtnc 32 haftalığız henüz ben yıkadım ne çanta hazırladım Doğum tarihimizde belli ama erken diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak 🙂