ogrencianne35 T_nisaa ben hep Lalin istiyordum. sonra sinem kobal kızına Lalin ismini koyunca istemedim bi isim aramaya başladık oğlum olursa da atlas olsun diyordum eşime söyledim ddm kızı da okyanus koyalım hani atlas okyanus uyumlu olur o beğenmedi okyanus ismini biz Lalin de karar kıldık sonunda 😂 ama ben Okyanus , Pırıl ve Işıl isimlerini de çok beğeniyorum
Ayseyldrmx T_nisaa Meryem de olabilir, benimde kız, eşimde her ismi begenmiyor Meryem koyalım diyor tercih sizin 🙂🍃
Mumeray Çok şükür 1 kızım var adı ayşegül ikincide kız olursa ona uygun afragül düşünüyorum nasipse inşallah. Ama Meva, hüma, reyyan, azra, asel bu isimlerde çok hoşuma gidiyor 😉
Archhmomm T_nisaa elisa , elis , mevsim, hayal , yaz , özüm çok hoş isimler bence ve ben Elisa koydum 🥰
cigdemtureli T_nisaa Miray 🐥 Mihrimah 🧡 bizde Miray koyacağız inşallah kızımızın adını 👨👩👧 Ben Mabel’i de çok istedim ama eşime kabul ettiremedim 😅😅 instagramda nazlı altaç hanım var bakarsınız belki fikirleri falanda çok güzel.. Aşırı minnoş kızının adı mabel içim eriyor maşallah öyle güzeller ki anne-kız 😍😍😍