Bade41 Kızlarr 31+6 dayım ve aşırı sarı akıntım oluyor önceden beyazdı şu son 1 haftadır sapsarı korkuyorum perşembe doktora gidicem ama burdan da bilgisi olanlara seslenmek istedimmm:()
Biranne2meyve Bade41 en iyisi doktora gitmek tabiki ama ufak bir idrar yolu enfeksiyonu olabilir siz gidene kadar yine de bol bol su için iç çamaşırınızı hep temiz tutmaya çalışın doktorum bana aslında her iç çamaşırını ütüleyip giymemiz gerekiyor der yapabilirseniz çok iyi olur en hassas dönemimiz çünkü
asllakts Bade41 aynı durum bende de var bu hafta iç çamaşırımda gördüm çok yoğun akmıyor sabah sildiğimde ilk tuvalete girdiğimde geliyor gün için de silince görmüyorum doktora sordum korkulacak bi durum yok sadece koku ve kaşıntı varsa ilaç yazabilirim dedi bende koku ve kaşıntı yok ilaca da gerek duymadım bu yüzden
Bade41 Esogzll benimde aynı ya suyuda o kadar çok içiyorum ki acaba idrar yolu enfeksiyonundan mı kaynaklanıyordur
Bade41 Biranne2meyve inanın 3 bucuk litre su içiyorum günde zaten çok su içen biriyim çamaşırlarımı çorabıma kadar ütülerim ama enfeksiyondan kurtulamıyorum 😭
Biranne2meyve Bade41 ah biz kadınlar çok açığız bu enfeksiyona malesef ya 🙈 ama bi görünün korkmayın eminim çok ciddi bişey değildir yeşil akıntı yaşamıştım ben onda bile düzelmiştim çok şükür ihmal etmeyin yeter ki
co2041 Benim de akıntım baştan beri sarı renkte ama doktorum idrar yaparken yanma kaşıntı vs yoksa çok normal korkma dedi ben yine de içime sinmeyip idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıkmadı sarı renk başka bir sıkıntınız yoksa normal kabul ediliyor