Dilara-23 24+2yim kızlar gece uzandığımda birden göbeğimin yukarı doğru kalkıp indiğini gördüm aklım çıktı bebiş bu haftalrda dönmüş olabilirmi çok erken değilmi dönmüşse eğer 😕
Biranne2meyve Dilara-23 korkma annesi o bıdık içeride dolanıyor döne döne çok normal eğer bir ağrın sızın veya başka bir durum yoksa inşallah 🥰
Dilekcnkn Dilara-23 Ben 20 haftalığım 3. Gebeliğim içinde döndüğünü bazen anlıyorum wuuu diye birden birşey geçiyor sanki içimden 😂😂 tarifi bile tuhaf
ozge_sblr Dilara-23 canım ben de 23+3 üm bende çok sık oluyor. Özellikle yatağa uzanınca devamlı bir kayma yer değiştirme 🤭 artık bebişler büyüdüğü için hareketleri dılardan rahatça görünebiliyor. Doğuma kadar daha çok yer değiltirecek bebiş inşAllah merak etme 🌸
Dilara-23 Biranne2meyve ayy ödüm koptu hissettim resmen döndüğünü çok acaip🤭🤭 bide çok tatlıyı kaçırdım hareketlendi galiba😂
Biranne2meyve Dilara-23 o zaman çok çok normal enerjiyi almış korkma bunlar olması gereken en temel şeyler bebek hareketleri ☺️☺️
Dilara-23 Biranne2meyve 🙏🏼🙏🏼 Oh valla rahatladım konuşunca tesekkr ederm🤗ilk gebeliğim ya pek bi bilgim de yok en ufak tekmede noluyo oluyorum😅😅
Glbnpk Dilara-23 dün ve önceki gün hafiflemiştim, bebeği kasıklarımda hissediyordum, göbek deliğimden yukarıya vuramıyordu artık aşağıdaydı, kesin pozisyon aldı artık dedim. Bugün yine yukarlarda geziyor. Geri ters döndü yüksek ihtimal. 😅
Dilara-23 Glbnpk ooy miniik geziyo oda kendine göre pozisyon seçiyo 🤭 ben şuan onlara hiç hazır değilim normal tekmesinden biraz fazla hissettim diye korktum 🤣😅😅
Dilara-23 ozge_sblr aynen uzanınca daha çok hissediliyo bide resmen karnımdan kafasına dokunucaktım tutunup döndü o derece 🤣 takla atıyolar içerde minikler 😂🤭
Glbnpk Dilara-23 Ben etrafımda kimsede anne karnında bu şekilde hareketli bir bebek görmemiştim. Bana denk geldi. 😅 çok keyifli ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Bazen gerçekten çok canım acıyor özellikle yanlara vurunca ama insan bunları bile özler sanırım doğumdan sonra. 🥰 Allah size de göstersin bu haftaları. 🌸