Gezegen_00 Kızlar eşime göre 6 ayın bitmek üzere diyor , netten bakıyorum 5 ay 20 günlük falan hamilesin diyor yani 6 aya bile girmemiş oluyorum nette , eşim de diyor ki 3 ayın kaldı valla kafam karıştı biri beni aydınlatsın
rabia4581 Gezegen_00 eşiniz doğru söylüyor bence 5ay 20 gün demek 10 gün sonra tam 6 aylık oluyorsunuz ýani dolu dolu 6 aylık oluyorsunuz 7 aydan gün almaya başlayacaksınız 😊
Dbe24 Gezegen_00 5 ay 20 gün demek 5 ay bitmiş 6.aya girmişsin demek oluyor 10 gün sonrada 6.ayın bitmiş olucak 😊
Alyaesmaa Gezegen_00 Eşinde internette doğru söylüyor😂 Aslında ikiside aynı şey 6 ay bitmek üzere yani 5 buçuksun 10 gün sonra 7 aydan gün alcaksın ama soranlara 6 bitti diyeceksin. Anlatabildimmi bilmiyorum ama bende 24+3üm bu arada
DenizBatus Alyaesmaa bende 24 oldum bugün benimde hep kafam karışıyordu su an tam çözdüm galiba teşekkürler 😀🙏
Dbe24 Gezegen_00 Ben bunu çözene kadar 5 aylık olmuştum o kadar karışık ki hesaplaması anlamamıştım 😂
Nuray-5886 Gezegen_00 Tarihlerde bi kafası karışan ben değilmişim 😅 internet farklı hesaplanınca farklı çıkıyor 🤷🏻♀️😂 24+4 olduk
Serpilbb Gezegen_00 10 gün sonra 6. Ayı dokdurmuş olucaksın 7. Aydan gün almaya başlıycaksın. 6 aylık sayılcaksın yani. Bu aylara adapte olamamıştım bende 😄
Eslemnur Gezegen_00 kağan kocatepe youtu.be kanalında çok güzel anlatmış bebeklerimizin kaç aylık olduklarını istersen izle