Gl-teN Kızlar merhaba doktorum bebeğini sıkıştırmışsın dedi böle bir durumla karşılaşan var mı acaba😔
Alyaesmaa Gl-teN Nasıl yani anlamadım. Benimde 2 büklüm duruyordu bebeğin ayagı kafasına değiyordu karnımı acıtıyordu hareketleri sonradan düzeldi senindemi öyle birşey
Minigimm0611 Gl-teN Nasıl sıkıstırmıssınız nasıl anladı bunu bende cok iki büklüm oturuyorum bazen yada yatarken. aydınlatırsanız sevınırım neye göre anladıgını
Syma-ma Gl-teN doktorun açıklamasını yazsana merak ettim ne demek sıkıştırmak yani. Belki bizde yanlış bişi yapiyoruzdur önlem alırız
Sedagll Syma-ma hani yazsana derken biraz sert konuştun zannetiler herhalde seni canım ondan öyle yazdılar.
Syma-ma Sita3434 Aaaa şaşırdınız iyice gayet normal bı şekilde yazdım sitem değil yazar mısın babında. Yazsana sana zahmet desem böyle demezdiniz . Garipsiniz yahu bırakın da yazdığım kişi cevap versin .
Fatmakara97 Gl-teN canım benim bi arkadaşta öyle olmuştu aynı şey mi bilmiyorum detaylı yazmamışsın ama uzun yola çıkmıştı yol sonucunda olmuştu uzun yolculukta 2 saatte bir 10 dakika yürüyüş yapmak gerekiyor
Gl-teN Fatmakara97 yok canım yolculuk falan yapmafım 5 aydır yatıyorum çünkü beneğim tüp bebek çokta dikkat ederim nasıl böle bişey oldu anlamadım
Gl-teN AltinYildizMom bebeğini biraz sıkıştırmışsın dedi biraz kasıklarımda da ağrı vardı nasıl die sorduğumda eğilip namaz kılmaktan oturmaktan falan dedi bende bir hafta çok dikkat ettim tekrar kontrole gittiğimde hala sıkışık dedi me düşüneceğimi bilemiyorum
ysmn_1506 Syma-ma yazıyı yazan kişi asla cevap vermemiş millet saldıracak yer arıyor boşver sen kötü bişey yazmamışsın herkes aynı üslupta anlaşamıyor herkesin kafası bir milyon boşver takma kötü bişey yazmamışsın. Yazıyı yazan kişi bir cevaplarsa keşke.
Sita3434 Seryy gerçekten insan gibi konuşmayı elitlik olarak mı görüyorsunuz sizin icin bu kadar lüks bir şey olmasaydı keske. Doktor bi sorundan bahsetmiş karşıdaki insan zaten stresli böyle olunca ne dedi yazsana denmez