NurdanHakan Rabia88 evet yıllardır doktorum aynı özel bugün ikinci bir doktora gittim oda erkek olduğunu söyledi yani benim bi Oğlum olacak
Kurtum NurdanHakan inşAllah güzelim. Ben de heyecanla bekliyorum bi kaç gün sonra bende sorucam bakalım inşAllah ☺😍
pamuksekerinannesi NurdanHakan Hay Allah bu zamana kadar nasıl saklamış pipisini haylaz😂 Hayırlısı olsun boşver vardır bunda da bir hayır 🙏
SerapUGR Detaylı ultrasona girdim ben renkli yani kız dedi hatta bende gördüm bacak arasını hiç bişey yoktu boştu değişmez dimi renkli sonucta
NurdanHakan Prensesannesii allah gönlünüze Göre versin insallah bende kız çok istedim ama erkek oldu işte 🙂
NurdanHakan pamuksekerinannesi ya sağlıklı olsunda kızda erkekte bizim insan net öğrenmek istiyor işte ne bilim hazırlık yapmak istiyorum ister istemez ki yaptıklarımızda var artık erkek üstünden gidip devam edicez
pamuksekerinannesi NurdanHakan Değişim kartı ya da fiş varsa değiştirirsin İnşallah cnm.. Aynen öyle cinsiyet hiç önemli değil ama insanın alışması isim bulması yaptığı alışveriş herşey için zor olmuş.. Maddi manevi ah ah büyüyünce anlat sen bana neler ettin diye 😂
Rabia88 pamuksekerinannesi korkudan sabah doktora gittim dediğiniz gibi aldiklarimizi hep kızım için dedik sevdik ben bı de cinsiyet partisi yapmıştım nasıl korktum değişti diye 😂 degisseydi çok komik ve zor olurdu bizim için 😞