Askmeleyi Cinsiyyet deyismezki erkekden gelen sperm x kiz y erkek oluyo .yani ilk spermler dollendikde belli deyismesi olmuyo muhtemelen doktorlarin bazen yanilmasi oluyo. Bana 15de kesin erkek dedi tahmin etmedi.bakalim yanilcakmi
NurdanHakan Prensesannesiii evet açıktı hatta kız denildiğinde ultrason resmî var dün erkek denildiğindede pipi olan resim var böle bir kararsızlık yani
NurdanHakan ikizannesiFilizkaradogan allah sağlıkla sağlıklı bebekler nasip etsin önceliğimiz bu ama genede insan işte merak ediyor
NurdanHakan Askmeleyi bende muallakta kaldım valla yarın başka bir doktora randevu aldım meraktan bi gidip baktırcam
Beyzasenel Rabia88 aynen kesinlikle bütün kocakarı testleri yüzük testleri o internetteki istisnasız bütün Çin takvimi testleri hepsi erkek çıkıyo😂😂 ama doktorum kız dedi 16. haftada bakalım 20. hafta da bu ayın 23 ünde işte kontrol var tekrar sorucam 😂
Beyzasenel NurdanHakan ben bişey daha sorsam🙈 bu detaylı ultrason 20. Haftada yapılmıyo mu 🤔 bi de 6. Ay dediğiniz 24. Haftalık oluyor değil mi 🙈 bu ay hesabı her yerde farklı malum o yüzden soruyim dedim ☺
NurdanHakan Beyzasenel 21.haftadan sonra 5ayı bitirmiş oluyoruz ya ben detaylıya haftaya için randevu aldım haftaya gidicem
NurdanHakan yagizhilal bende yarın randevu aldım başka bir doktora gidicem bakalım artık herşey sürpriz
Hilal54 NurdanHakan NurdanHakan Ben 15.haftam da erkek gibi gözüküyor dediler 18. Hafta da kıza benziyor dediler kesin bişey bilmiyoruz hala merak içerisindeyiz 😔
NurdanHakan Hilal54 vallahi sürpriz olacak artık herhalde benimde artık doktorlara güvenim yitti yani anlayamadım
NurdanHakan Hilal54 allah herkesin gönlüne göre versin ama su bir gerçek Yaman bir çocuk olacak bizimkiler daha şimdiden bizi bu kadar şaşırdıklarına göre 🙂
shdemir Ftmkya Ben görmedim de doktorum görmüstü hatta her gittigimde soruyodum diyodu ki pipisi nereye gider cocugun erkek diyodu🙂) simdi yüzde 50 kızda olabilir diyo. 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona giricem o zamana kadar inanmıyorum erkegede kızada orda kesin belli oluyo nasi olsa😂😂
NurdanHakan Happyyy 16dan. 20.haftaya kadar kız denildi şimdi erkek dedi kafam karmakarışık Yarın başka bir doktora randevu aldım bakalım
Hilal54 Ftmkya 15.hafta da erkek dediler bize pipisinden bahsetmediler hiç biz de erkek diye alışverişi yaptık ama bu hafta kız diyorlar.