anneyimben12 NurdanHakan aynısı bana oldu 16. Hafta da erkek dediler 22 haftaya kadar erkek dedik kıyafetler aldık adını koyduk sonra bi gittim ki kız dediler ağladım kendimi kötü hissettim ama çok salak mımışım niye üzüldüysem sanki ne var kafaya takacak allah hayırlı evlat versin kız olmuş erkek olmuş hiç bişey fark etmez onların sevgisi heyecanı hep bambaşka ❣❣❣
NurdanHakan anneyimben12 bende öyle cok üzüldüm kızdan erkeğe döndüğünde bide ağladım aynı şekilde eşya falan almıştım bende kız için...O kadar utanıyorum ki böle bi şekilde üzüldüğüme ilk çocuğum bi önemi asla yok kız erkek ama ne bilim iki gün kendime gelemedim hatta eşime dogurayım hemen geri Hamile kalıcam kızım Olsun demeye başladım allah affetsin 🙈ama iki gün sonra oğlum oğlum diye diye alıştım ve saçmaladığımı anladım sağlıklı ya o yeter
SemraKaraKonukcu Sevgim amin çok teşekkürler sizinkini de inşallah 🙏🏻 Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti çok önemli degil bence ama malesef yanılmalar oluyor ☺
zeyfa yagizhilal iyi aksamalr.arkadasim bu yasadigin yani yazdiklarin gercekmi gercekten olabiliyormu yanilma birebir sorayim.dedim yani bacak arasjnj gordu ve kiz dedj sonrami erkek.oldugunu ogrendiniz yoksa doktor zaten ihtimalde bulunuo tami erkek cikti cok sasiriyorum
Aysenurtsr Ya ben de su an bu yanilmanin etkisindeyim 🙂 olabilir yani, acaba diyorum bidaha ki gittigimde kiz mi diyecekler 🙂 herkese de soyledik erkek diye, ogrencilerim hep kiyafet aldi erkek diye 😁 Bakalim, saglikli olsunlarda gerisi muhim Degil🙂
Dlktpl NurdanHakan ozaman hıc bırsey almamak lazım 14 bıtmek uzere dr a sormuyorum cınsıyetı artık degısebılıyor dıye kısmet saglıklı olsunlarda
NurdanHakan Dlktpl detaylıya girmeden bence bişi almayın ben aldım 🙈 neyseki En yakın arkadaşımın kızı olacak ona verdim erkek denilince bana bir doktorla cinsiyet tahmininde kalmamak gerek yinede
NurdanHakan Ulya Daha doğmadan şaşırtmayı başardılar bakalım daha ne yaramazlıkl yapacaklar 😇 sağlıklı olsunlarda
Dlktpl NurdanHakan dogru zaten drlara sormadım hıc cınsıyet 5 haftamız var detaylıya ben ıkı cınsıueyede uycak bıkac bısey aldm oda zor
Gulizar0652 NurdanHakan canim bişeyi merak ettim kiz dediklerinde bacak arasını yani cinse organını gordunmu yada dokr gördümü net bi şekilde
NurdanHakan Gulizar0652 benim ilk gebeliğim olduğu için tam olarak bacak arasına mı bakıldı bilmiyorum lakin iki ayrı yerde iki ayrı doktor kız demişti
NurdanHakan Dlktpl yakın zamanda aynı durum yakın arkadaşımında basına geldi erkek denilip ayrıntılıda kız olduğunu öğrendi en sağlıklısı detaylı yani
Bannesi NurdanHakan Cnm benim arkadaşım geçen yıl doğum yaptı kızı oldu, bebek 6 aylık olana kadar hep erkek demişlerdi😱
NurdanHakan Bannesi evet genelde sık görülüyor bu yanılma benim basıma geldi yakın zamanda bir arkadaşımın daha basına geldi o yüzden arrık şaşırmıyorum
Sinemkurtkarakussk35 BBYaman ayrıntılya girdiniz mi orda bişi demediler mi ayy benimde 26da erkek olabilir dediler 🤔
Sinemkurtkarakussk35 Beyzasenel benim Annem dalga geçti ultrasona girmeden bi kaç saat önce şimdi bide oplan diyolarmış diye , kuzenim rüyamda oğlun oluyodu dedi aynı gün sonra doltor oplana benziyo dedi ben şok 26.haftada bide
Gulizar0652 Sinemkurtkarakussk35 sanada mi kiz dediler başta ve 26 da öğrendin oglemi erkek diye ben şok 😲😲