Nurkio Merhabalar anneler ve anne adayları 2000 tl bandında önerebileceğiniz bebek araba önerilerinizi alabilir miyim acaba ☺️☺️
Annecibebekler Nurkio Kraft vista, pusetiyle beraber 1.599₺ idi civilde. Katlanması kolay, hafif. Ben beğenmiştim sonradan bebek arabasını doğduktan sonra bakarım lazım olursa alırım diyerek bıraktım. Bakabilirsiniz bence
bennoy Bagajda az yer kaplayan o tercih edin derim. Çok büyük sıkıntı oluyor daha sonra. Bir de onu çıkar bunu tak bunu kaldır değil de daha kısa hareketle açılıp kapanabilen idealdir diyorum başka bişey demiyorum. Bizim kanz çok güzel bir araba. Kızım için kullandık oğluma da kullanacağız ama inan çok büyük yer kaplıyor. Elimizde varken almak israf geliyor ama Chicco nün travel serisinde gözümuz hep kalmıştır özellikle 1 yaş sonrasında. Belki alırız bilemiyorum. 😍
Ydamlakarabulut Nurkio sunny baby air force almayı düşünüyorum ben de görüntüsü güzel ve hafif bir arabaydı
Cansu13 Nurkio bende çok kararsızım ama hem hafif hem çok yer kaplamaz alt gibime geliyor diğer travellere göre. Çantası kapalı kolay kapanıyor yorumları da güzel bende daha tam karar veremedim kanz dgo go öneren de çok var