Cmrcmr İyi geceler herkese bebeğim 2 gündür çok hareketsiz günde 1 ya da 2 defa hareket ediyor tatlı yedim solumada yattım yok yarın kontrolüm var sizde bu geceden nst için gitmelimiyim yoksa evham mı yapıyorum
Yuceroglu Cmrcmr benimde öyleydi. Doktoruma anında mesaj attım. Nstye çağırdı. Ultrason falan baktı suyum azmış meğer 🙄
Menfiye_01 Cmrcmr eger bır ıkı defa haraket ediyorsa bır acile gorun derım ama yarın kontrolum varmıs yarın doktorun ayrıntılı daha ıyı bakar ama şöyle bir sey var bu haftalar haraket fazla etmiyorlar cok kasılıyor lar bır tarafa toplanıyorlar onuda mı hıssetmıyosun
Smy238 Cmrcmr aynı durumdayız sürekli evham yapıyorum diye üç gündür dayandım yarın gitcem ama benimki hareket ediyo eskiye nazaran azaldı
Cmrcmr @Yuceroglu yaa içime kuşku düştü şimdi gitsemmi bilemedim doktorum yoksa nstde çıkarmı o tarz bişey su vs yoksa doktorumunmu bakması gerekiyor
Yuceroglu Cmrcmr nst de bebek sıkıntıya girmiş mi o çukıyor kalp atışlarından. Yadan hareketlerinden anlaşılır bence de bi gidin içiniz rahat etsin. Ben ne zaman kuşkuya düşsem hep bir şey oldu. Size de olacağı anlamına gelmez de içimizdeki can sonuçta
Cmrcmr @Menfiye_01 kasılmaları bir yere toplanmasıda vardı çocuğun hatta taş gibi oluyordu karnım şimdi o da yok 2 gündür böyle evham yaparak 32 ve 33 haftalarda gitmiştim şimdide yine boşa telaş yapıyosun diye söylemedim kimseye
Cmrcmr @Asya61 günde 2 defa o da hafif hafif hareketler yerimi daraldı acaba diyede düşündüm ama korktum şimdi eşimi uyandırayım bakalım giderim olmazsa
Asya61 Cmrcmr canım ne kadar yeri daralsa da oynuyorlar tekme şeklinde olmasa da daha yoğun hissediyoruz tedbirini al sen yine de ne olur ne olmaz parmağınla bi uyandırmaya çalış bakalım belki uyuyordur hareket eder