06minik17
Kızlar bu hastaneye gidip kontrol ve doğum yapan varmı. Nasıl bi hastane acaba. Gidenler varsa doktor önerisi yapar mısınız☺️
Ozgekin
Ben oraya gittim kontrollerime, doğumumu da orda yaptım. Biraz kalabalık bir hastane dr.ların hepsinede muayene oluyorsun zaten sürekli gittiğin dr. yapmiyo dogumunu o gün hangi dr. Varsa o giriyo dogumuna .. Bu sefer kontrollerime başka hastaneye gdyrm ama doğumu büyük ihtimalle keçiören araştırmada yapacam
Ferzanberaa
Bulantı, ishal ve karın ağrısından dolayı bu hastaheye acilden giriş yaptım. Daha sonrasında sancılarım arttığından dolayı nts için doğumhane salonuna gönderdiler. İçeriği girdiğimde bi tane bayanın doğum yaptığı duydum. Ve ebeler mi artık doktor mu onu bilemiyorum ama kadını çok kötü azalıyordu. Kadın zaten can çekişiyor. Bi de onların o şekilde muamele etmesi açıkcası beni çok üzdü. Hatta bu yüzden ordayken sancılarım daha da arttı ve neredeyse erken doğum yapacaktım. Artık o psikoloji ile bütün sorumluluğu üstüme alarak imza atıp çıktım. Daha sonra kendi doktorumun olduğu hastahaneye gittim. Elhamdülillah orada tedavi gördüm ve şuan daha iyiyim.