NESLIHAN_ ElifAkaln iğneli değil böyle soğuk üfleme yapıyorlar atış yapıyor biraz azıyor ama çok güzel oluyor sonucu ❤🤗
Esediii ElifAkaln killar kalın ve siyah ise sana once alexander daha sonrasinda diod cihazina gecmeleri gerek bunuda gittigin merkezde gittigin seansa ve sayiya gore degerlendirmesi gerekir ,en sonrada iğneli epilasyona gecip bitirebilirsin
gokturkefe ElifAkaln ciltte buz yada diğer lazer pek etkili olmuyor diğer sarı tüyleri uyandırma gibi yan etkileri de olabilir, iğneli epilasyon kesin çözüm oluyor
Dilaraksknclk ElifAkaln laZere gittim bitirmedi ama en azından inceldi ve geç çıkmaya başladı şimdi gebeyim gidemiyorum maalesef ağdayla alıyorum
Selma_aygun ElifAkaln ben lazer gittim yüzümde olmayan yerlerde de tüylenme oldu artık evde kendim hazır ağda bantlariyla alıyorum tek tük kalanları da iple temizliyorum ama çok aşırı rahatsızlık verici pco var ztn bende tüylenmeye de meyilliyim agdayla yaptığım halde 1 hafta derken yine almak gerekiyor malesef
Dloss Ben de ağda bandıyla alıyorum. Lazer gittim bitmisti ama bu yıl yine çıkmaya başladı. En azından inceldiler ve seyrek. Aldıktan sonra bazen limon sürüyorum bazen de kahve ve karbonat karıştırıp sürüyorum. Kökleri kurusun diye :))