Ndacgds12 Selam kızlar ben 21 haftalık gebeyim ilk gebeliğim dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum ilk doz vuruldu dünden beri bebeğimi hissetmiyorum zaten yeni yeni belirgin bi şekilde hissetmeye başladım sizce normal mi yoksa doktora gitmelimiyim
depsizoo Ndacgds12 Normal daha net değildirki hareketleri bi oynar bi oynamaz onun aşıyla alakası yok
LivaveLeyla Ndacgds12 bende geçen hafta oldum canım 21+3üz o hafta evet durgundu şuan daha hareketli korkma ebe zaten 3 günde 1 hareket etsede korkma bu dönem böyle demişti bende sormuştum
Alyaesmaa Ndacgds12 Bende dün vuruldum 1gün boyunca hareket etmedi diye üzülüyordumkii şu an aşağıyı tekmeliyor canımı acıtıyor. Meğer bebeğim uyuyormuş boşuna evham yapıyoruz
Lulemom Aşıyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. O haftalarda öyle oluyo zaten. Bi gün hissedersin 2 gün hissetmezsin. Yani bende öyleydi. Ben 25 den sonra her gün hissetmeye başladım
Derenim Çok normal bende aynı duyguları yaşadım sizin gibi düşündüm hiç endişe etmeyin uyuyordur annesi 18 saat uyuyorlar genelde