minikprensimmm123 Kızlar 21+1 deyim baştan beri bel ağrısı vardı bende bazen de kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrılar oluyor sizde de oluyor mu
Cennetkusuannesi minikprensimmm123 o kuyruk sokumum nasil ağrıyor anlatamam … Bel ağrısı ayak agrisida cabası sanırım bu aylarda normal böyle şeyler 😔😔
Ayca0909 minikprensimmm123 bende de oluyor özellikle regl gunumde arkadasimda doktoruna sormuş rahim genisliyor ondan demis doktor
mervebolatkirac minikprensimmm123 Bende bununla ilgili post arıyordum sağolun açmışsınız🌸 19 haftalık olucaz 1 saat sonra kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor sizinde oluyor mu, oldu mu? Ne yapmam gerek endişeleniyorum 🤔
Cennetkusuannesi Ayca0909 ya doktor bana verdi ama kullanamiyorum suya atilan bsey böyle ondanmi agrilar artiyor acaba
minikprensimmm123 Cennetkusuannesi Ayy oda var bak onu da unuttum ya bir tek bende mi bu ağrılar diye korkuyorum bende 🤣
minikprensimmm123 Ayca0909 Doktorum kan tahlili felan yaptı ama magnezyum vermedi acaba o ilaç ağrıları hafifletiyor mu bana da progestan verdi ağrılarını hafifletecek rahim de kramp ney olmaz dedi bu gittiğimde magnezyum isteyim o zaman ya
Cennetkusuannesi minikprensimmm123 böyle bel hareketleri yapınca rahatlıyorum flan yoksa nerdee hep sola saga yatmaktan da ağrılarımz artıyor bence
Ayca0909 minikprensimmm123 24+2 gunlugum magnezyum suya atilandan iciyorum iyi geliyor bacak agrisina bel agrisina limonata gibi
minikprensimmm123 Cennetkusuannesi Evet canım ya sürekli sağ sol yapınca çok felaket ağrı geliyor geceleri 🤣
minikprensimmm123 mervebolatkirac Ha işte aynen bende de var o dert canım böyle ağrı geliyor biraz duruyor uzanınca felan hafifliyor
Cennetkusuannesi mervebolatkirac adet zamanlarinda bendeede oluyor böyle ayni adet olucamda olamiyormusum gibi sanirim ondan
mervebolatkirac minikprensimmm123 evet benimde uzanınca hafifliyor oturuken, yürürken oluyor.. doktoruma mesaj atayım dedim ama bu saatte yazmakta istemedim evde de tekim hastaneye gitmek için bilemedim o yüzden 🤔
minikprensimmm123 mervebolatkirac Canım aslında endişe edince ağrı daha da şiddetleniyor düşünmemeye çalış
mervebolatkirac Cennetkusuannesi evet evet tam olarak bu 👍🏻 bende kendimce öyle düşündüm acaba regl olacağım zaman ama olmuyorum o yüzden mi böyle oluyor diye düşündüm, sanki sökülemiyor gibi bir ağrı 😓🤦🏻♀️
Minnak_123 minikprensimmm123 bende 23 haftalığım 3 haftadır kasık bel ve çatı ağrılarım oluyor. Doktora sordum rahim ve bebek büyüdüğü için normal dedi. Magnezyum kullanıyorum çatı ağrılarıma iyi geliyor.
minikprensimmm123 Minnak_123 Evet canım aşağı yukarı benim ki de 2 haftadır felan başladı önceden de vardı da sanırsam bebek de büyüyor rahim ilk kez büyüyor ondan oluyor