Prensesininannesi duru1938 Olmuyada biliyor bi sıkıntı değil aşerme dışında çok şükür bendede hiç biri olmadı sorunsuz 30. Haftaya geldik ☺️
duru1938 Kuzusunannesi hahahaha sende ben gibi manyak takıldıgımız şeye bak keyfini sürmemiz gerekioken mide bulantısı çekmek istiyoruz 🤣
duru1938 yaa çok tatlısınızz... 🤗 yemin ederim kız erkek hiç farketmez açıkcası merk ta etmiorm sağlıklı olması tek istediğim.. yoksa ikiside evlat.. karnım büyüsün hissediyim sadece.. hani böle iki midem bulanydı da yemek yapmayaydım aşereydim de kocamın azından burnundan getireydim :)) işin şakası tabi kendime pis nazar değdiririm umarm sabah kusmaya başlamam 🤣🤣🤣
Prensesininannesi duru1938 haha inşallah zaten bunlar olmuyacak ama ileriki zamanlarda kramplar mide yanması kasıkda ağrı belde ağrı hissettirecek 🤣 o yüzden nazar değdirmeyin kendinize 😅😇
Ecrinimleyla duru1938 normal benim ilk gebeliğim böyleydi sanki hiç hamile değildim şimdi ikinciye hamileyim ve çok iştahsız geçiyo halsizim
duru1938 tamam süper her şey allahım inş hep böle gider dioruz ve ilerki problemlerim ve dertlerimde görüşmek üzere diyorum minnoş anneler ❤️
sudamlasi duru1938 inan ki aşermenin cinsiyetle hiç alakası yok bende senin gibi bi hamilelik geçiriyorum ve çok iyi bu durum şükret haline açlıktan serum bağlatan hamileler var
PnrBkr İlk gebelikte gayet normal canm benimde hamilelige dair tek belirtim yoktu ama zaman geçtikçe blki asermeler başlar bncede bu şikayetleri yasamadigin için mutlu olmalısın 😃
Hatunnn duru1938 bu saydiklarinz hamilelik belirtisi degil zaten hamileligin bazi kadinlarda yaratmis oldugu sonuclar illa herkeste olmasi gerekmiyor bole dersiniz dersiniz 3 aydan sonra gelir hepsi sizi bulur aman diyimm sessizce bekleyinn:))
kbra97melegi duru1938 ben hiç yasamadim bulanti kisiden kisiye degisiyo galiba canim kızız öyle seyler öncedenmis simdi hic aslı astarı yok bence yok oyle olsa kiz olur erkek olur detaylida gorursun
Merveazra duru1938 ben 25 haftalığım canim hic bi belirti yok canim göbek bile çıkmadı doğru düzgün en iyisi bu zaten 😊
KemalFatosPolat duru1938 Ne güzel işte daha ne istiyon bulantın yoksa canım aşermeden de kız mı erkek mi beli olmuyo ben 30 oldum sürekli eşki tuzlu aşerdim diye herkes kız dedi ama oğlum olucak inş🤗