Kuzusunannesi biiiidamla ya zaten benim de sizinki gibi hemen anlar hemşireler halimden çok belli olutr aklıma gelmezse onlar görür yapar inşallah 😊😊
biiiidamla Kuzusunannesi inşallah canım Rabbim acısız sızısız kurtarsın inşallah. Burdan güzel haberlerini okuyalım 🙏
Buse24 Kuzusunannesi bnmde dün çatı muayenem yapılcaktı çok canım acıdığı için yapılmadı 39+1 haftalık olduk biz haftaya kadar gelmezse bi dha çatı muayenesi yapılacak napıcam bilmiyorum 😞😞
Kuzusunannesi Buse24 çok zor çatı muayenesi ya normalde belki acımıyordur gerçekten ama benim iki gün kanamam oldu doktor çok zor baktı bakamadı bile ben sesimi çıkarmadım hiç ama doktor kendi muayene edemedi yapamıyorum çok dar dedi
Kuzusunannesi biiiidamla inşallah canım inşallah hayırlısıyla doğurayım hikayemizi yazcam Rabbim nasip ederse inşallah çok teşekkür ederim yardımın için 🙏🙏🙏
Buse24 Kuzusunannesi valla ben ah vah ettim bakamadı doktor bnde bu kadar beklemiyodum yani yanma ve acı gerçekten fazlasıyla oldu inşallah haftaya kadar gelirde kızım gerek kalmaz bakmaya diye umut ediyorum 🤗
Gfrn Kuzusunannesi bende aynı durumdayım bana da Perşembe sezaryan denildi bende ağlıyorum sebepsiz sürekli korkudan sanırım aşırı gerginim
Kuzusunannesi Gfrn yani evet heyecandan korkudan çok karışık bi durum ilk doğum olacağı için aşırı korku heyecan panik mutluluk hepsi var çok karmaşık bi durum
Gfrn Kuzusunannesi benimde ilk ben vazgeçtim doğurmam kalsın diye ağladım sabaha kadar Doğumda ne yapacağım bilmiyorum çok büyük endişe doldu içime anlam veremedim
Kuzusunannesi Buse24 inşallah canım inşallah. Benşm muayenede hayatta kendi kendine gelmez çok rahat dedi 42 haftayı da geçer dedi son zamanlar sıkıntı olacağı için yatış verdi işte bakalım yaa hayırlısı olsun artık hakkımızda
Buse24 Kuzusunannesi inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için benim her an gelebilir dedi allahtan tembel değilse kızım gelsin 😁
Kuzusunannesi Gfrn valla Allah yardımcımız olsun bende çok korkuyorum endişeliyim inşallah Rabbim sabrını versin hayırlısıyla alalım kuzularımızı kucağımıza
Zeynepeymen Kuzusunannesi çatın darsa hıc sancı cekme direk sezeryanla ol. Çatım dardı sbha kdr suni sancıla normal dogurmak istedim ama olmadı rahım acılmadı sbha karsı sezeryan oldm bosu bosuna cektm o sancıyı tarıf etmek mumkun degl
Kuzusunannesi Zeynepeymen sanırım bende sezeryan olcam ya bi muayene etsin eğer aynı derse hiç uğraşmıcam
Zeynepeymen Kuzusunannesi bencede çatı darsa normal olmaz o nasıl doktormus anlamadm bosuna sancı cekme cnm