Zagrozunannesi Benım de 15 6 yi gördü hastaneye gittim ama bi şey yapmadılar tekrar yukselırse gel dıyolar gidiyorum bi şey yapmadan geri gonderıyolar Misafir MerveKontakay
esilabal ben normalde düşük tansiyon hastasıyım 9 6 dan yukarsını qörmüşlüqüm yok ama hamilelikte tansiyonum fırlar oldu 15- 11 weya 14- 10 bikaç qün öncede 13-6 çıktı çok baş aqrısı we bas dönmesi yapıyor yüksek tansiyona alısık deqil wücudum nolcak bilmiyorum
AslhanDzenli Benim bi kere çıktı o zaman da çok tehlikeli bi durum olduğunu söyledi doktor tansiyonun çıkmasının ama durduk yere çıkmadı öğrencilerim çok sinirlendirmişti .. Sonrasında hep normal çıktı tansiyon bebeği çok olumsuz etkiliyor dikkat etmek lazım..
Zagrozunannesi MerveKontakay evet baktılar bi sıkı tutup yok dedi tansıyonum da dusmuyo hep 14 7 cıkıyo evde bazen 13 8
MerveKontakay Zagrozunannesi doktorunuz ne diyor peki ne saçma benim 13 10 oldu en son o gün doğuma alındım😬
Karennn MerveKontakay kaç haftalıktınız acaba bende yüksek tansiyon hastasıyım cuma günü sezaryen olucam protein kaçağı başladı artık bebeğimin gelişimi yavaşladı 35+5 im
Zagrozunannesi MerveKontakay 2 kere gittim devlet hastanesının acılıne ama bi şey yapmadan gonderdıler sezeryana mı aldılar seni direk
Edanurusta Kızlar tansiyon sorunum yok . Doktora gittikçe de ölçülüyor gayet normal çıkıyor. Tansiyon belirtileri nasıl oluyor ? Bir kaç gündür aniden elim ayağım kesiliyor gözüm kararıyor hiç bir şey yapamayacak duruma geliyorum. Bunun sebebi tansiyon mudur ?
Karennn MerveKontakay teşekkür ederim cvp için 36+ 4 e geliyor benim Doğum inşallah benim bebeğimde girmez 😔