Aamil25- Çok bel ağrısı yaşıyorum . Yaşayan varsa nolur yazsınlar , nasıl hafifletiyorsunuz . Bazen acıdan ağrıdan yastık ısırıyorum ağlıyorum o derece 🥺
Minnakkkk Aamil25- bana da at kestanesi kullanabilirsin dedi ilk hamşlelğimde boyle olmadı ama bunda cok kotuyum ozellşkle gece eşim surekli kremle masaj yapıyor
FatmanurAyz Aamil25- bizde 28 haftalogız ve belim feci agrıyodu kac haftadır gece yatıyorum agrıyor sabah kalkıyorum agrıyordu sureklo eşime masaj yaptırıyordum agrı kesıcı de attım bi işe yaramadı vitamınleri duzenli kullanmıyordum kac gundur vıtamın ve d vıtamıni Damlasını duzenlice kullandım bemım hafifledi faydası oldu Agrı kremleri dahi işe yaramıyordu
Aamil25- Gizemcankilinc çok geçmiş olsun size de . Sağ tarafımın ağrısından kaskatı kesiliyorum bazen doktora söylememe rağmen vermedi bir ilaç 😩
Aamil25- Minnakkkk çok geçmiş olsun . Durum bizde de aynı son 1.5 ayım kaldı ama daha da zorlaştı ağrım 😩
Minnakkkk Aamil25- tesekkür ederim size de cok gecmiş olsun biz de de durum aynı 31 haftalıgım inş dogumdan sonra gecer diye dua ediyorum bel fıtığı olmus olmaktan korkuyorum cunku
Aamil25- Naz_01 geçmiş olsun inşallah ağırlaşmaz 🤲🏻 Benim öncesinde de skolyoz başlangıcı vardı belimde . Sağ kısmım özellikle tam sağ böbrek üstüm boşluk kısmı gibi ordaki kemiğime tam oralara vuruyor ağrı . Dayanamıyorum artık . Ve masaj yaptırırken tabiri caizse sanki içeride yara var öyle canım acıyor
Aamil25- FatmanurAyz gerçekten mi 🙈 damlam bitti ihmal edip almadım bende son zamanlarda ama hiç ona yormak aklıma gelmedi . Ki d vitamini,b12,kan hepsi sıfırlanmış bende 😞 iğnelerle toparladık biraz. Size de çok geçmiş olsun bu arada
FatmanurAyz Aamil25- ewet canım bende hep kullanmayo unutıyodum şimdi duzenli kullanınca faydası oldu ve oturus da cok onemli dik oturmaya calıs ve hergun yuruyus yapıyorum azaldi sukur durutmıycak kadar agrıyordu
Fatma34- Aamil25- bende aynı şekilde ne yazık ki sol bacağım uyuşuyor resmen bazen yuruyemeyecek duruma geliyor ve daha 16.haftadayim 😔 Bana doktorum magnezyum verdi artı birde minoset icebilirsin demişti hareket etmeye özen gösterin uzun süre aynı pozisyonda oturmak vs arttiriyor ağrıyı ve destekleyici yastık kullanabilirsiniz kuyruk sokumu kısmı boş olup simit gibi yuvarlak yastiklardan baya etkili bu konuda