Elakeskin Kizlar göğüslerim çok büyüdü ve çok ağrı var sütyen takamiyorum ama çevremde bir kaç arkadaşım var onlarda böyle bireey yok
suscarparimm Elakeskin Çok çok normal o zaman artık doğuma yaklaşmışsınız sizde fazlasıyla süt doluyor ve ağırlaşıyor haliyle buda ağrı yapabilir
Elakeskin suscarparimm geçen günde uyumustum kalktım sol gogsumden sarımsı leke gelişti atletimde o şekilde leke vardı doktora sordum normal dedi ama ne bilim korktum
suscarparimm Elakeskin Süt sızıntısı oluyor çok normal 36 dan beri geliyor bende de 39 haftadayız biraz daha arttı sızıntı bakalım 🤷🏻♀️
Elakeskin suscarparimm yok benim bir kere oldu bu ondan sonra olmadi ama karnım çok şişiyor yatamıyorum oturamiyorum 😔 karnım sert olunca çok ağrı çekiyorum nefesim bile kesiliyor bazen
Elakeskin suscarparimm ilk gebeliginiz mi Bir de bişey sorucam karnım çok sertleşiyor 10 dk bir arayla normal mi ya
suscarparimm Elakeskin Evet ilk gebeliğim ama hemşireyim normal canım Kasılmalar oluşuyor son zamanlarda daha fazla oluyor doğuma yaklaşıyorsun çok normal 🦋