Syda01 Merhaba 8+5 haftalık hamileyim bugün cok az lekelenme tarzında kanamam oldu yerleşme kanaması olabilir mi yardımcı olur musunuz kızlar 😔
Sumc Syda01 yerleşme kanaması olup olmadığına ne yazıkki biz karar veremeyiz. Hastaneye gitsen çok iyi olur. Progestan fitil verebilir
Naz_01 Syda01 yani bunu ancak doktor bilebilir.bazılarının düşük lekesi bazılarının da yerleşme kanaması oluyor .bizim burdan şudur dememiz doğru olmaz
Syda01 Dilekcnkn doktorumu aradım yarın gel dedi suan icin devam etmiyor ağrım da yok fazla progestan kullanıyorum gebeligimin basindan beri
Dilekcnkn Syda01 İnşallah korkulucak birşey yoktur canım stres yapma yine de kendine uzan ayaklarını havaya kaldır yarın bakalım ne olur
Syda01 Dilekcnkn insaAllah ya öyle yaptım normalde de hic ağır is yapmıyorum hayırlısı olsun hakkımda
Yamacin-Annesi Bence hastaneye git çünkü 8 haftalikta genellikle yerleşme değil düşük kanamasi oluyor
Dilekcnkn Syda01 Geçmiş olsun canım kendini yorma sakın iş falan yapma rabbim bebeğini sana bağışlasın 🤲🏻
Syda01 Dilekcnkn Allah razı olsun amin insaAllah cümlemizinkini yatak istirahatı dedi zaten hiçbişe yapmıyorum
GulcanDongel İyiki gitmişsiniz, benimde 6+2 de oldu ikizlere gebeydim, kanama yüzünden bi bebeğimi kaybettim. Kan ve leke görünce hemen doktorunuza gidin, ihmal etmeyin lütfen.