Sarem Kızlar merhaba. 33. Haftaya girdim öncelikle bebegim 2 kilo 40 cm. Bana biraz minik gibi geldi doktorum normal desede ☺️ Birde baş aşşagı pozisyonda baskı var dedi. Bu haftalarda normalmi?
Neseli5 Sarem bende 34+1haftalığım, vajinaya baskı oluyor 1 haftadır, progestan verdi biraz Sancı çıkmıştı, rahatlıyorum ilacı kullanınca çok şükür
Atlasmom1 Sarem Evet evet normal benim 30.hafta da o pozisyona inmişti 34.haftdayım şuan deli gibi kaşıklarım da baskıdan ağrı var yürütmüyor bile🤪
Sarem Atlasmom1 insan yaşayan birisinden duyunca bir nebze rahatlıyor sanırım canım ☺️. Rabbim hayırlı dogumlar nasip eder inşallah 🤲
Sarem Naz_01 maşallah maşallah Rabbim nazardan sakınsın sizi. Hayırlı dogumların olur inşallah canım 😍
ecemp161013 Sarem boy genetik oluyor 28+0 42 cm 1400 gram hepsi kendi çapında normal önde yada geride doktor sakinca görmüyorsa takmayın bence
Sarem ecemp161013 doktorum normal dedi ama insan annelik iç güdüsüyle sanırım hareket ediyor hep bi iyi olsunlar modundayız 🥰
annebali12 Sarem 31+5 de 2400 gr 46 cm dik çok şükür. Benimde kasıklarda acayip baskı doluluk hissi var. Adetten bi kaç gün önce yaşardım bu durumu şimdilerde yine başladı haftaya kontrole gidecem bakalım normal mi
Sarem annebali12 canım bebek baş aşşagı geldiği için bende bu baskı olmuş. Ama doktorum bana bu haftalarda normal dogum yaklaşıyor artık dedi
Merve1455 Bende yarın 33oluyorum bugün ultrasonda 2 kilo kadar dedi boyunu söylemedi. Bebeğimde sorunlar var dün gece hastanede kaldım ciğer geliştirici iğne vurdular. Acaba sorunlardan dolayı mı minik ki normal mi bilemedim kilosu.
Sbhtzmn Sarem 2200 dü benim o haftada banada aynı dedi benim erken dogum riski 24 ten beri var cok sukur bugune geldik
merveklyc Sarem 31+2 de 1800 gram 44 cm bebişim bence sizinki de gayet normal☺️ Benim bebiş de baş aşağı duruyor 29 dan beri çok sık tuvaletim geliyor ve kasıklarım ağrıyor pozisyondan dolayı sanırım 😬
nurdane3504 Sarem benim 32 hafta da baş aşağı inmişti canım geçen hafta gitmiştim 2253 demişti kiloya da aşağı doğru da baskı yapıyor zaten normal bence