Hafissee Ya şeyi merak ediyorum lohusa külot almadım ben . Depend in üstüne külot giyiliyo mu yoksa depend yeterli mi 😁 ilk gebeliğim bilgisizim valla
Masal53 Hafissee depend yeterli külot gibi olduğu için sıkıntı olmaz ama yine yanına koy 2 tane bişey olursa giyersin
Masal53 Hafissee gelir tabi ilk günler kanama yoğun olur eğer yetmezse de temin edersin sen şimdilik 1 tane al şokda var kolay ulaşırsın
Bulut2424 Hafissee kanama yogunluguna baglı diye düşünüyorum ben hastanede kullandım çok rahat ettim eve gelincede ona devam ettim azalana kadar kullandım
Bulut2424 Aylinsemih ben sezeryan oldum rahat ettim bazıları önermiyor ama sezeryanlıyken ped değiştrmek daha zor oluyor depend yanlarından yırtılarak çıkıyor
Egeasigi Peki bu dependlerin markaları falan varmı ped gibi ayrı ayrı çeşitleri var mı ? Birde nerelerde satılıyor ?ayrıca bedenli mi ?
Duyghu Egeasigi markanın adı depend canım. Bedenleri var. Bi beden büyük tercih edebilirsiniz. Giymesi kolay olur. Zaten lastikli olduğu için bol falan olmaz
Mymother Zehra-33- valla lohusa pedi kullanmadjm ama en ufak bir taşma vs olmadı kilot gibi olduğu için ben çok rahat ettim iki paket kullandım hatta