Alyaa Kızlar bi kaç gündür ara ara yan tarafımda kasıklarımın üzerinde yanma gibi bir şey oluyor tuvalete çıktığımda oluyor bazen bu sabah otururkende bikini bölgemde yanma vardı çok şiddetli değil ama oluyor yani
CMELIHA Alyaa canim hamileysen heleki hic aksatma yarin kadin doguma git idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi gozukmende fayda var
Alyaa Anne3434_ ve tuvalete gittiğimde idrardan sonra vajinamın tam ist tarafına toplanıyor sanki çocuk yanıyor biraz çocuk öyle toplanınca
Anne3434_ Alyaa enfeksiyon olabilir doktoruna hemen söyle canım en kısa zamanda bebek içinde pek iyi bişey değil enfeksiyon çünkü
Seymabysln Benimde öyle sağ yan tarafımda yanmam ve ağrım oluyordu ara sıra idrarımı yaparkende hafif ağrım oluyordu bi gün acile gittim hem idrar yolumda enfeksiyon çıktı gende ya taş ya da kum düşürüyorsun deri doktor . Tabi herkesin bir olmayabilir belki farketmeden soğuk almış da olabilirsin 😊
SeyidenurSevim Merhabalar 31 haftalık hamileyim. kasık ve bel bölgemde sanki adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Bunlar Nedir? Bu arada yalancı kasılma dedikleri konuyu araştırdım ama yalancı kasılmalarda ağrı olmazmış. Benim gibi olan arkadaşlar ya da konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim 🙏🏻