Sibel87 Selam bayanlar,20 haftalık hamileyim çok abur cubur yeme isteği var bende çikolata olsun,büskivi olsun onun yerine meyve yemeğe çalşıyorum ama yine de bu çikolata yeme isteğinden vazgeçemiyorum yedikten sonra da suçluluk duygusu tabi 🙄
dd34_ Sibel87 ben hamileyken hep yerdim tatlı özellikle 😀 şimdi bir aydır yiyemiyorum alerjimiz var diye 😕
Beyza97 Sibel87 ne kadar kendinizi engellerseniz o kadar yeme isteği olur canınız istiyorsa az az aralıklı yiyin aklınıza grlmez zaten bir süre sonra ☺ mesala az önce bi supangle yedim içim rahat çünkü haftada bir kez falan yiyorum böyle şeyleri
Dilekcnkn Sibel87 Valla bacım yanlış anlama ama tabi kendi düşüncem bu yediğim zaman hiç bir suçluluk vicdan azabı durumu yaşamıyorum ben hasta değilim hamileyim canım ne çekerse yerim aşırıyada kaçabilirim yada az da yiyebilirim önemli olan doğumdan sonra dikkat etmek çünkü içtiğimiz bir mercimek çorbası bile bebeğe gaz yapıyor yani cips yedik diye bebekte mi cips yiyor ☺️😂 takmayın bu kadarr
Suleasyaa Bunu yazarken bile cips yiyorum bebeğe bir faydası yok sadece kilo alıyorum. Oyle kendinizi çok fazla sıkmayın az az canınız ne istiyorsa yiyin en azından ben oyle yapıyorum 😂
Sibel87 Dilekcnkn bu benim 2.gebeliğim ilk hamileliğimde düşün daha dikkatliydim ne patates kızartması,ne yağlı yiyecekler paketli gıdalar bunların hiç biri yoktu☺️2.de biraz daha rahat davranıyorum o zaman da diyorum normal mi ki doktor da kilo almışsın deyince 😀bide makarna ve pilav çok yiyorum ama canım istiyor yapacak bişey yok 🙄
Dilekcnkn Sibel87 Benim 3. Valla ilk ikisinde zaten kimse demedi internet falanda yoktu bakayım ne zararlı ne değil zaten internete bakarsam aç kalmam lazım 😂😂 bilmeden yiyorum en iyisi valla eskiden annelerimiz bunu mu biliyordu ki o zamanlar herşey hormonsuz du tabi şimdi süt bile olmuyor artık
mutlulugunadi_bahar Sibel87 suçlu hissetmeyin kendinizi, çok abartmadan tüketin. Tabiki sağlıklı şeyler hem size hem bebeğinize daha faydalı.