Denizyildizii Kızlar e bebekten sipariş veren varmı? Sıkıntı oluyor mu acaba? Bikaç kişiden sanki sipariş vermeyin pişman olursunuz gibi şeyler duydum da emin olamadım😕
ebru23 Denizyildizii yani bilemedim ebebek mi kargo sirketimi acaba sorunlu olan benim tum siparislerim hizli ve sorunsuz geldi bu zamana kadar
Minnosunannesiii Denizyildizii pandemi dolayısıyla herşeyi mi ebebek ten aldım sadece bir tane ürünüm kalmamış onuda para iadesi yaptılar 10 gün içerisinde sorun yaşamadım hiçbirzaman
Adige60 Denizyildizii bebek arabam vs iyi geldi ancak aldığım zıbın eksik geldi daha önce aldıklarımda parça parça uzun sürede gelmişti
Denizyildizii Teşekkür ederim hepinize. Geçen biri e bebek pişmanlıktır gibi bi post açmıştı ama o zaman alışverişe başlamamıştım daha pek önemsemedim şimdi aklıma takıldı demekki genel olarak bi sorun yok☺️
birkedilianne Denizyildizii Neredeyse her şeyini e bebekten aldım. Zibilyon kez sipariş vermişimdir. Çünkü mağaza gezmeyi sevmem.Hep e bebek uygulamasından aldım. Bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Hala da alıyorum
Fadime24 Ben hep e bebek den alan bırıyım hatta bırılerının bebeklerıne hedıye fln da. Sıte de sadece sıkıntı var donmalar kasmalar. Ama gerısı hıc sorunlu degıl bırebır aynı geliyor uygunda
fatma-kpnk Denizyildizii bende sorunsuz yaşadım yanlış hatırlamıyorsam 3 kere de alışveriş yaptım online bir kere bir ürünümü eksik göndermişlerdi ben söylemeden paramı geri yatırmışlardı
HilalYlmz Denizyildizii valla ben nevresim takımı biberon bi kaç parça bişey aldım cumartesi günü sipariş verdim pazartesi hemen geldi
Hefe Denizyildizii hepsini e bebekden aldım ihtiysçlarımın burdaki yorumlarıda okımuştum ama aldırış etmedim kargo biraz geç geliyor sadece o kadar herşeyinden cok memnunum
-ilknur87- Denizyildizii bebek arabası ana kucağı bez ıslak mendil kıyafetler uzunca yazamadığım bir sürü şeyi aldım ve asla sorun yaşamadım